Orange Party: Audi A3 by Alex

Orange Party: Audi A3 by Alex
Alex - sau pikollo, cum il cunosc prietenii de pe forum, a inceput calatoria initiativa in tuning in 2005, odata cu aparitia A3-lui impachetat frumos, ca de sarbatoare. Doar era ziua lui! Iar in scurt timp, "ambalajul" urma sa capete forme de megasarbatoare.
Distribuie pe Facebook

Initiativa de tuning a pornit de la o coincidenta fericita: a insotit un prieten cand a fost sa-si  monteze o evacuare aftermarket. Si de atunci si pana astazi au fost consemnate multe idei si vise puse in practica

Orange Party: Audi A3 by Alex

Primele modificari au aparut in 2006, cand masina a capatat o culoare noua - o combinatie alb si negru, si a fost montat bodykit Rieger complet - bara fata/spate, praguri si eleron. Tot atunci a fost instalat si un set de Angel Eyes, stopuri clare si semnalizari clare pe laterale. Jantele pentru care a optat, atunci, Alex sunt Rial de 17''.

Orange Party: Audi A3 by Alex


Pentru Audi A3-ul din Fullspeed Racing 2006 avea sa vina si cu alte modificari de anvergura. La scurt timp masina a fost vopsita in portocaliu si negru.

Orange Party: Audi A3 by Alex


Urmatoarea "miscare" a fost modificarea bodykitului. Lateralele au fost umflate, iar bara spate a fost unita de spoiler, capota a fost customizata - idee proprie!, pentru ca la final masina sa treaca si pe la vopsitorie, pentru o nuanta de orange mai deschis. Tot atunci A3-ul a primit si primul sistem audio.

Orange Party: Audi A3 by Alex


Dupa un an intreg de cules lauri si intors priviri curioase, Alex a revopsit masina,  bara fata a fost modificata, iar pragurile au devenit negre, in perfecta armonie cu jantele bicolore - negru si portocaliu, si interiorul A3-ului, aproape complet portocaliu.

Orange Party: Audi A3 by Alex


Tot atunci a fost programata o sesiune de chiptuning care a sporit performantele motorului pana la 140CP, cu turbina, cutie si flash schimbate. Sistemul audio a fost upgradat prin montarea a 6 difuzoare, 2 subwoofere si 3 amplificatoare, toate de la MTX, plus 1 statie pentru boxe si doua pentru fiecare subwoofer.

Orange Party: Audi A3 by Alex


Alex are o colectie intreaga de amintiri cu A3-ul, insa de departe cea mai savuroasa dateaza din 2006, cand un necunoscut a folosit apelativul "Ce Logan frumos!" cand a trecut pe langa Audi-ul in doua culori, pe vremea aceea alb si negru.  Per ansamblu, insa, dupa intreaga poveste cu Audi-ul lui Alex, am ajuns la o singura concluzie: Nu aduce anul ce aduce tuningul. Felicitari, Alex!

IMPORTANT: Daca ai cunostinta de o masina in care s-au investit multe ore de munca, pasiune si sacrificii sau chiar masina ta intruneste aceste conditii, nu ezita si trimite un e-mail la office@4tuning.ro! Imparte cu restul pasionatilor de tuning povestea din spatele proiectului tau, fa-ti masina vedeta pe 4Tuning!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Orange Party: Audi A3 by Alex
mai multe
Publicat în categoria: Masini tunate din Romania DATA PUBLICĂRII: 2 Februarie 2010