Passion for Black: BMW E92 by Smiley

Passion for Black: BMW E92 by Smiley
Nu suntem la prima intalnire cu Smiley, iar pasiunea sa pentru tuning nu ne e straina deloc. Drept urmare, ceea ce a realizat din ianuarie pana astazi nu ne mira. Ba chiar starneste curiozitatea! Stiam despre ce e vorba, stiam ca 'stock' va iesi din garajul si viata lui Smiley, insa prezenta la 4TuningDAYS a fost una cu totul neasteptata. Proiectul e gata!
Distribuie pe Facebook

I-a fost greu sa renunte la vechiul proiect, E46-le, insa a fost nevoit sa o faca. "Nu era saptamana fara sa schimb ceva la motor, iar din doua saptamani, una sigur o petrecea in service", spune el. Asadar, ramas bun Bmw E46, bun venit Bmw E92! Din aceeasi familie, fratele mai mic despre care am vorbit la ultima intalnire - vedeta zilei de astazi!, frapeaza prin eleganta si stil. Evident, nu?

BMW E92 by Smiley


Cu toate ca la inceput nu avea acea "sclipire", Smiley a ajuns sa indrageasca masina mai mult decat orice. A trecut imediat la modificari si in doar cateva luni BMW-ul a 'invatat' sa atraga priviri curioase oriunde se arata. Stilul pentru care s-a optat o apropie de precedentul proiect, insa la un moment dat s-a spus 'Stop cadru!'. In fond, unde mai e placerea tuningului?

BMW E92 by Smiley

Smiley a optat pentru ceva simplu, dar de efect. Spoiler fata M si grila neagra, jante Barracuda Voltec T6 de 19'', praguri M, suspensie reglabila KW, discuri de frana perforate si un eleron discret pe portbagaj. Bineinteles, pentru o integrare perfecta in peisaj jantele au fost vopsite inainte de montaj.

BMW E92 by Smiley

Pentru ca inca retraieste perioadele mai putin fericite cand era cu E46-le in service, lista de modificari cat priveste noul proiect se afla inca in stand-by. Ba chiar constrans fiind de infrastructura soselelor din Romania, Smiley planuieste sa renunte momentan la suspensie, iar jantele vor fi inlocuite cu cele originale, de fabrica - " De multe ori, placerea de a conduce se trasforma intr-un stres continuu cat priveste craterele din asfalt".

BMW E92 by Smiley

Trecand peste acest aspect, prezenta la 4TuningDAYS 2010 a bucurat pe multi. Chiar si pe cele doua domnisoare - Adina si  Mirela, care nu au scapat o clipa masina din ochi. Mai mult de atat, se pare ca au pus stapanire pe masina ... Ma rog, sa nu deviem de la subiect. Smiley a facut o treaba grozava, de asta ne-a convins si acum, la a doua intalnire, insa un asa "cazier" anunta un viitor tumultuos. 

BMW E92 by Smiley


IMPORTANT: Daca ai cunostinta de o masina in care s-au investit multe ore de munca, pasiune si sacrificii sau chiar masina ta intruneste aceste conditii, nu ezita si trimite un e-mail la office@4tuning.ro! Imparte cu restul pasionatilor de tuning povestea din spatele proiectului tau, fa-ti masina vedeta pe 4Tuning!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze BMW E92 by Smiley
mai multe
Publicat în categoria: Masini tunate din Romania DATA PUBLICĂRII: 30 Martie 2010