Porsche Cayenne S - Are you looking at me?

Porsche Cayenne S - Are you looking at me?
Ce e negru, urla si e suparat? Nu, nu este Will Smith in "Baieti Rai". Vorbim aici de un Porsche Cayenne negru, suparat si care urla prin difuzoare. Mai mult, are fiecare centimetru patrat modificat intr-un fel sau altul. Masina nu ne este straina. A "jucat" intr-un videoclip Bug Mafia. Daca tot place la "mafioti", ne-am gandit sa-l prezentan si noi. O fi rau?
Distribuie pe Facebook

Cand vezi masina asta te astepti sa iasa din ea 50Cent sau Snoop Dog - neagra toata, fumurie si cu jante uriase. Si, totusi, este masina unui om de afaceri din Bucuresti. Pasiunea pentru muzica si masini a fost de vina in modificarea acestui Cayenne. Exteriorul iti sare primul in ochi. 

Porsche Cayenne S - Are you looking at me?

Body-kitul poarta semnatura Magnum. Capota este Techart Magnum. La fel, bara fata, pragurile laterale si spoilerul spate, toate sunt de la Techart. In materie de styling exterior, masina a mai primti pasaje late la roti de la Rinspeed si un set de ochelari pe faruri Strosek Design. Tot de la Strosek, masina a mai primit pleoapele pentru stopuri, oglinzile sport, un eleron pe haion si un ornament din fibra de sticla.

Porsche Cayenne S - Are you looking at me?

Pentru a completa tabloul "film noire" al masinii, un set de jante negre "herculiene" Da Vinci pe 22 de toli incaltate cu anvelope BF Goodrich 285/35, sunt isnarcinate cu tractiunea. In in caz de schimbare a suprafetei de rulare, o suspensie Rinspeed este acolo "just in case", pentru o mai buna plimbare si confort. Franele sunt de la Brembo - discuri dublu aerisite de 380 mm pe fata cu etrieri impinsi de 8 pistoane si 360 mm pe spate cu etrieri cu 4 pistoane. Evacuarea este la 9FF, tunerul german de Porsche.

Porsche Cayenne S - Are you looking at me?


La interior observi instantaneu ca este ceva necurat. Patru scaune individuale de carbon imbracate in piele Nappa si Alcantara, formeaza interiorul inspirat de la un Cayenne Rinspeed. Nu numai scaunele, ci si tapiseria usilor si a intregului habitaclu si portbagaj sunt imbracate in piele. Nu ai cum sa nu observi cusaturile si montajul calitativ si facut in cele mai mici detalii. Vom face separat un intreg articol cu interiorul, ca merita.

Porsche Cayenne S - Are you looking at me?


In materie de car-audio si multimedia avem ceva mai mult de discutat. Unitatea centrala este Kenwood cu mp3 si DVD player, avand LCD de 7'' incorporat, complet motorizat. Ca sa fie o adevarata sala de cinema, este nevoie de un DVD Changer Sony, pentru intreaga colectie de filme. Daca pana acum cateva saptamani masina avea 6 monitoare, dintre care doua in tetierele scaunelor fata, acum a ramas numai cu 4.

Unul pe plafon, unul in parasolarul pasagerului, unul de la HU si "mezinul sistemului", un LCD incorporat in oglinda retrovizoare. Cel din urma este legat la o camera video color, situata in spoilerul spate. Mai ajuta la o parcare, la vizionarea participantilor la trafic sau pur si simplu a pietonilor de sex feminin. Oricum, o camera este binevenita oricand.

Porsche Cayenne S - Are you looking at me?

Pentru a transmite semnalul video in toate cele 3 monitoare separate, un distribuitor de semnal Clarion este "on duty". Daca am terminat cu cinemagia, filme si alte video-gadgeturi, e cazul sa trecem la partea audio. 16 difuzoare (saisprezece) de la Rockford Fosgate, model Power Series sunt amplificate cu o statie de la aceeasi firma amtericana. Si cum unde e sunet, trebuie sa fie si Bum, doua subwoofere Punch, tot de la Rockford Fosgate, impinse de, normal, tot un amplificator RF, fac sa tremure gigantul german.

Porsche Cayenne S - Are you looking at me?


Cum ar spune DeNiro - "Are you looking at me?" Da! Nu avem cum sa nu ne uitam si sa admiram. Un SUV de lux cu styling exterior de calitate, interior custom made si un sistem audio de mare difelitate. Oare mai lipseste ceva? Poate doar inca un set de scaune in portbagaj, ca sa fie loc pentru 5 fete frumoase. Si fetele lipsesc, normal, dar le aducem la "interior" data viitoare.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Porsche Cayenne S
mai multe