Povestea din spatele inspiratiei

Povestea din spatele inspiratiei
Intr-un fel sau altul, toate masinile de show au o poveste in spate. Dupa ceva timp, toate povestile devin frumoase. Cel mai mare regret al nostru este ca protagonistii nu pastreaza in album destule fotografii de cand s-au cunoscut.
Distribuie pe Facebook

Sau poate nu vor sa vedem cum arata odata masina de care sunt atat de mandri? Nu e foarte veche povestea Cady-ului. Acum 10 luni ruginea deznadajduita si parasita intr-o comuna a judetului Bihor. In coma, ce mai. Nu mai dadea nimeni banii pe doctorii sa o faca bine. Asa ca a avut noroc cand a dat doctorul bani pe ea si a luat-o cu totul. 500 euro a dat Dr. Zozo pe ea, si se bucura ca a dat asa putin. Mai ales ca a trezit-o usor la viata si se plimba cu ea pe strada de scotea sufletul din motorul de 4.5 litri, v8, de peste 320 cp.

Povestea din spatele inspiratiei

Dadea la pedala, dar se cam incrunta cand lumea se stramba la trecerea masinii.Asa ca a dus-o la cabinet si a dezbracat-o complet, cum face de obicei cu fetele. Vedeti ce a iesit dupa ce a imbracat-o la loc. De fapt, au vazut ce a facut Dr. Zozo din ea, peste 10.000 de oameni, la 4Tuning Day. A facut dintr-o masina de 500 de euro, masina care a plecat acasa cu premiul cel mare, de Best Car of Show. Si multumita noilor haine, a luat si premiul de cel mai bun paintjob... Un paintjob care l-a ajutat sa aiba o fata in permanenta langa el.

Povestea din spatele inspiratiei

Cum ? A gasit o solutie sa le aiba pe amandoua la un loc - si fata si masina.
Solutia am pozat-o si noi, sa vedeti, poate faceti la fel. Am preferat fata si masina, numarul asta. Data viitoare ne canalizam pe masina. Zozo a promis ca o sa ne faca sa traim impreuna fiecare pas al transformarii sale.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Povestea din spatele sursei de inspiratie
mai multe
Publicat în categoria: Masini tunate din Romania DATA PUBLICĂRII: 14 Octombrie 2009