Povestea unui tigru gri - Opel Tigra by Marius

Povestea unui tigru gri - Opel Tigra by Marius
Atunci cand ai o micuta masina sportiva cum e Opel Tigra, e normal sa nu stai pe ganduri si sa te gandesti la tuning. Asta a facut si Marius Istrate din Slobozia. Si-a transformat micul Opel intr-o "tigruta" modificata din toate incheieturile: si la exterior, si la interior dar si in ceea ce priveste sistemul audio.
Distribuie pe Facebook

Am sa va spun pe scurt povestea mea. Numele meu este Istrate Marius, am 35 de ani si conduc Fundatia New Life ce are in grija tineri cu handicap mintal sever si profund. Datorita acestui serviciu, am fost nevoit ca toate masinile personale pe care le-am detinut pana in prezent sa fie suficient de mari si incapatoare pentru a imi fi utile la locul de munca. Astfel, am avut pe rand Opel Astra F, Astra G, Astra H (toate Caravan) iar momentan conduc un Opel Vivaro. Da, v-ati dat seama! Sunt mare fan Opel! Dar acum doua luni mi-am spus: "Gata! A venit timpul sa conduc si masina la care am visat foarte mult timp!"

Povestea unui tigru gri - Opel Tigra by Marius Povestea unui tigru gri - Opel Tigra by Marius

Am inceput sa ma interesez in dreapta si in stanga, am cautat pe internet pana cand am gasit-o! Era exact ceea ce imi doream: mica, cocheta, sport... Nu am stat pe ganduri si in ziua urmatoare eram posesorul unui superb Opel Tigra, din 1996, cu ceva tuning interior, tuning exterior si pe partea de car-audio.

Povestea unui tigru gri - Opel Tigra by Marius

In aceeasi zi, au inceput si modificarile, dar si interventiile normale atunci cand cumperi o masina. Ca orice sofer responsabil, mai intai am schimbat distributia, ulei, am pus anvelope noi, acumulator nou, alarma noua si multe alte maruntisuri. Apoi am inceput sa lucrez la aspect. Mai intai am refacut tot interiorul: plafon, stalpi, fete usi, manson schimbator de viteze. Si pentru ca masina are o culoare gri deschis ce bate spre bleu, am ales culoarea albastra pentru interior. La interior masina mai are acum si un set de scaune sport de tip scoica, dar si centuri in 3 puncte sport.

Povestea unui tigru gri - Opel Tigra by Marius

Dupa care am trecut la exterior. Am inlocuit spoilerul fata cu unul din fibra care pica mult mai bine, fiind la linie cu pragurile si spoilerul spate. Jantele cu buza lata le-am pastrat, la fel si farurile cu angel-eyes si stopurile clare. Masina avea si un eleron pe luneta pe care l-am pastrat, la fel si neoanele de sub masina. Deoarece mi se parea plictisitoare intr-o singura culoare, am optat pentru aplicarea unei folii imitatie de carbon negru pe capota motor, plafon, portbagaj si oglinzi

Povestea unui tigru gri - Opel Tigra by Marius Povestea unui tigru gri - Opel Tigra by Marius

In ceea ce priveste muzica, in portbagaj sunt montate doua amplificatoare Autobahn, unul pentru subwoofer si altul pentru difuzoarele JBL. Unitatea centrala este un DVD Player cu ecran LCD.

Povestea unui tigru gri - Opel Tigra by Marius

In viitorul foarte apropiat va beneficia de ceasuri cu plasma la interior, dar si alte modificari. Cand voi considera ca am facut tot ce se putea din punct vedere al aspectului, voi incepe sa umblu si la performante. Primul pas va fi o evacuare noua cap-coada, dupa care voi vedea ce se poate imbunatati la motor.

Cam asta este povestea mea si a Tigrutei.

Opel Tigra

Daca ai sau stii o masina care merita prezentata, poti completa formularul de inscriere AICI sau poti trimite un mail cu poze si detalii despre masina ta la office@4tuning.ro

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Opel Tigra
mai multe
Publicat în categoria: Masini tunate din Romania DATA PUBLICĂRII: 3 Noiembrie 2010