Romanii de la Worthersee Tour 2014: EvlSant0s si cele doua masini tari

Romanii de la Worthersee Tour 2014: EvlSant0s si cele doua masini tari
  • Evenimentul aduna masini modificate din grupul VAG
  • Filmul prezentat aici e realizat de EvlSant0s
  • Maine este ultima zi de Worthersee Tour 2014
Distribuie pe Facebook

La Worthersee Tour 2014 numarul romanilor care au participat a fost destul de mare. Fara indoiala, cel mai spectaculos grup a fost cel format dintr-un Audi A5 si un VW Golf. Ambele frumos modificate si cu jante pe masura.

Cel mai mare eveniment din Europa dedicat marcilor din grupul VAG are loc in luna mai, in Austria. Worthersee Tour a adunat si in acest an un numar urias de participanti din toate colturile lumii, inclusiv din Romania, iar prezenta celor din tara noastra s-a facut simtita in special datorita grupului de pasionati care a plecat din Bucuresti, format din doua automobile modificate care, pe drum s-au intalnit cu alte exemplare din provincie.

EvlSant0s, de la EvlSkillz, a realizat un film special cu aventura Worthersee. El a surprins perfect plecarea din Bucuresti si trecerea de la ploaie torentiala la un soare calduros la poalele Alpilor din Austria, dar si atmosfera de festival si prietenie care suprasatura strazile din jurul lacului alpin Worthersee. Si, asa cum vei putea sa vezi in clipul de mai jos, fanii si iubitorii de masini modificate se aliniaza pe marginea soselelor cu scaune si aparate de fotografiat, pentru a surprinde orice masina spectaculoasa.

De la masini vechi precum Golf 1 sau Karmann Ghia, pana la cele mai noi exemplare de Audi R8, chiar si masini din afara grupului VAG, precum BMW sau Mercedes, toate incaltate cu jante spectaculoase si cu exterioare extrem de ingrijite, au putut fi admirate la acest eveniment cu o traditie anuala. Acum, Worthersee Tour 2014 este pe cale sa se incheie, insa acest film ne va face cu siguranta dornici sa participam si noi anul viitor si, de ce nu, Romania sa fie reprezentata de zeci de participanti.

Distribuie pe Facebook
mai multe