Suzuki Vitara GLL - Un off-roader a primit tuning!

Suzuki Vitara GLL -  Un off-roader a primit tuning!
Iarna aproape a venit, insa gandul tot la nebunii de vara ne-a ramas. De aceea, pentru ultima zi de toamna, urcam pe scena un foarte special Suzuki Vitara GLL. Desi pare greu de crezut, pana si monstrii au parte de tuning. Nu pentru imblanzire, dar tot le prinde bine un pachet cu modificari.
Distribuie pe Facebook

Alex Lascu din Sibiu a cumparat masina la sfarsitul verii lui 2008. De meserie e pilot  la Aeroclubul Romaniei si cunoaste cel mai bine starea deplorabila a drumurilor din Romania. Drumul catre aerodrom face parte din categoria "accesibil doar carutelor", de aceea Alex a ales Suzuki-ul Vitara. O masina "pe tocuri" poate trece oricand peste astfel de impedimente.

Suzuki Vitara GLL -  Un off-roader a primit tuning!

In februarie 2009 Alex s-a gandit ca venise vremea pentru cateva reparatii. Pana la urma "reparatiile" s-au transformat in "tuning reparator". A dus, deci, masina in service la Auto Service Italia. Caroseria a fost separata de sasiu, iar tabla a fost inlocuita cu una mai groasa - majoritatea japonezelor au tabla foarte, foarte subtire. Pofta de mai mult vine odata cu primul "surub" modificat, deci Alex a pus in aplicare si alte idei de tunat care l-au "fulgerat". 

Suzuki Vitara GLL -  Un off-roader a primit tuning!

A asteptat mult dupa ceasurile de bord, pentru ca sunt facute special pentru Vitara, insa cu timpul toate s-au rezolvat. Au fost montate scaune originale reconditionate si imbracate in piele alba, ceasuri plasma custom, plus tabla striata pe podea. Dupa instalarea volanului sport au fost gasite si o pereche de pedale sport si o maneta de schimbator din inox care sa se integreze perfect in decor.


Suzuki Vitara GLL -  Un off-roader a primit tuning!

La exterior, masina este de un alb perlat imaculat, iar jantele originale Suzuki reconditionate si vopsite perlat te fac sa te simti ca la un salon de tuning, in parcare fiind. Stopurile negre si toba sport asigura look-ul de bad-boy, insa noi nu ne-am speriat. Vrem sa auzim si planurile de viitor! 

Suzuki Vitara GLL -  Un off-roader a primit tuning!

Pentru mai departe, Alex are de gand sa imbrace tot bordul in piele alba, sa monteze masinii distantiere, folie, xenoane si, eventual, un set de jante mai mari.

Suzuki Vitara GLL -  Un off-roader a primit tuning!


Bucur Tuning a reusit sa-i procure majoritatea pieselor de care avea nevoie, iar investitia totala in tuning atinge suma de 4000E. Masina nu a fost apreciata doar la Campionatul European de Drift "King of Europe" organizat de 4Tuning la Cluj, ci zilnic este asaltata de "fani". Are un motor de 1,6 pe injectie, 90 CP si tractiune 4X4 cu reductor. 

Suzuki Vitara GLL -  Un off-roader a primit tuning!

Majoritatea, intr-un mod foarte previzibil, intreaba de provenienta si pret de vanzare.  Daca asta e un semn de admiratie, atunci categoric se pune mare pret pe tuning. Pentru Alex, insa, Vitaro-ul e nepretuit. Si pilotii stiu a tuna, foarte bine chiar!

IMPORTANT: Daca ai cunostinta de o masina in care s-au investit multe ore de munca, pasiune si sacrificii sau chiar masina ta intruneste aceste conditii, nu ezita si trimite un e-mail la office@4tuning.ro! Imparte cu restul pasionatilor de tuning povestea din spatele proiectului tau, fa-ti masina vedeta pe 4Tuning!

 

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze Suzuki Vitara GLL
mai multe