Tuning in progress: BMW E46 by Liviu

Tuning in progress: BMW E46 by Liviu
A avut un Opel Calibra supermodificat, dar tot ramasese cu un gol neumplut. In schimb, dorinta i-a fost implinita odata cu aparitia E46-lui. Imediat a aparut si tuningul de dupa colt, iar Liviu si-a regasit fericirea.
Distribuie pe Facebook

BMW-ul de productie 2000 a ajuns la Liviu cu tot 116 CP la bord, plus interior sport de fabrica (piele + textil), ABS, geamuri si oglinzi electrice, inchidere centralizata, alarma, airbah, servo directie si proiectoare ceata. Deci 'materia prima' pentru tuning era gata de actiune.

BMW 318i by Liviu


Primele modificari pe care Liviu le-a adus masinii s-au concretizat in aplicarea unor folii omologate de la Llumar, xernoane, senzori de parcare si un set de jante replica M6 cu buza vopsita negru.

BMW 318i by Liviu


Au urmat la rand faruri Angel Eyes CCFL, oglinzi Ac Schnitzer si un eleron de portbagaj, tot de la Ac Schnitzer. Cateva probleme de natura tehnica l-au obligat pe Liviu sa scoata motorul de fabrica de pe masina, insa in acest caz se aplica zicala ' Tot raul spre bine!".

BMW 318i by Liviu


Cu aceasta ocazie Liviu a refacut tot motorul. Scopul a fost unul nobil, insa lucrarile la motor au adus cu sine o pauza cat priveste modificarile exterioare - finantele suferisera un soc puternic, total neprogramat!

BMW 318i by Liviu

Inhamat cu rabdare si tot timpul concentral pe un rezultat de exceptie, Liviu a optat apoi pentru o suspensie sport reglabila, capota Bad boy look si ornamentele imitatie de carbon de la interior.

BMW 318i by Liviu

Pe lista planurilor de viitor se afla un set de stopuri cu LED, o evacuare sport - completa!, dar si un nou set de jante. Masina are potential, iar acest lucru nu trebuie pierdut din vedere.

BMW 318i by Liviu

Timpul, principalul 'inamic' al pasionatilor de tuning, va fi - speram noi, ingaduitor cu Liviu si al sau proiect, astfel incat  E46-le sa-si gaseasca in cel mai scurt timp loc pe catwalk-ul creatiilor autohtone reusite. Felicitari, Liviu!

Credit foto: Craciun Rares Mihai

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze BMW 318i by Liviu
mai multe
Publicat în categoria: Masini tunate din Romania DATA PUBLICĂRII: 13 Aprilie 2010