Tuningul naste dorinta: BMW E46 by Silviu

Tuningul naste dorinta: BMW E46 by Silviu
De multe ori ni se intampla sa ne intrebam de unde apar initiativele de tuning si ce au ele, mai exact, in comun. Astazi am rezolvat puzzle-ul: Este acel ceva care poarta numele "dorinta". Ma rog, Silviu reuseste sa starneasca asta cu ambele comori ale sale: prietena Andreea si E46-le Carbon Look.
Distribuie pe Facebook

Cand a luat masina, cei de la reprezentanta l-au sfatuit ca un compromis ideal cat priveste dorintele si asteptarile sale de la o masina ar fi reprezentat de motorul in 4 cilindri 2000 cmc. Asadar, masina a fost stock, fara pachetul M. Dar asta nu a contat, cel putin la inceput - important a fost ca Silviu isi gasise masina-pereche - robustete, finete, fiabilitate si tehnologie intr-o singura masina. Cu un suflet-pereche pe masura, se anunta un fel de rai pe Pamant.

Tuningul naste dorinta: BMW E46 by Silviu


Dar cine are timp de zburdat de pe un norisor pe celalalt cand E46-le plangea dupa tuning? Cu masinile prietenilor la "4 ace" cat priveste styling-ul, fonduri din pacate insuficiente la acel moment si multa ambitie, lui Silviu nu i-a ramas decat sa navigheze pe www, sa faca comparatii, sa isi puna dorinte si sa .. astepte!

Tuningul naste dorinta: BMW E46 by Silviu


Iar asteptarea nu a durat asa de mult - in scurt timp a schimbat jantele cu un set Barracuda Voltec T6 pe 19''. Fericire maxima! La primul concediu in Romania - Silviu locuieste in Viena, dar despre asta si multe altele, in urmatorul paragraf, a montat masinii Angel Eyes si Tips din INOX, dupa care au urmat grilele fata negre - pentru un Shadow Line complet, plus pachetul M Technic II - bara fata/spate si praguri. "Orice E46 Coupe FL ar trebui sa-l aiba", conchide Silviu.

Tuningul naste dorinta: BMW E46 by Silviu


Timpul a trecut, iar pentru ca business-ul sau din Viena prospera - Silviu detine o firma de tuning exclusiv pentru BMW (www.bmwcardesign.de), a hotarat ca a venit vremea ca interiorul sa fie schimbat. Odata cu asta au aparut si elementele din carbon.

Tuningul naste dorinta: BMW E46 by Silviu


Fiecare led din interior a fost inlocuit cu SMD LED albastre, iar numarul din spate a primit tot LED, "la fel cum apar stock pe E92". Mai mult de atat, atunci si-a facut loc si Short Shift-ul, iar odata cu montarea bordului au aparut trimuri intergral din carbon, inele cromate in bord si pedale M.

Tuningul naste dorinta: BMW E46 by Silviu


Cat priveste muzica, primul player a fost un Pioneer, dar de curand bucura auzul o navigatie Dynavin aftermarket ce copiaza perfect originala 16:9, cu o singura diferenta: e mult mai performanta. Boxele au fost inlocuite cu 2 Focal K2Power pe fata/ amplificator Audison, iar in portbagaj a fost montat un subwoofer Hifonics 500 Watt RMS si un Ipod Video de 30 GB.

Tuningul naste dorinta: BMW E46 by Silviu


A comandat apoi - pentru a aduce E46-le mai aproape de perfectiune, portbagajul de la Vorsteiner si odata cu el oglinzile M CSL si capota integral din carbon. Pe lista de modificari a urmat mai tarziu o suspensie reglabila Sport Eibach, plus schimbarea numarului masinii in ceva magnific: W - E46. De asemenea, anul 2009 a fost anul jantelor Schmidt Revolution Phantom Line pe 19'' cu buza polishata.

Tuningul naste dorinta: BMW E46 by Silviu


Sfarsitul anului trecut, insa, a gasit masina foliata integral in negru mat, cu jante Barracuda Voltec T6 pe 19'', dar modelul negru mat cu dunga rosie pe buza.

Tuningul naste dorinta: BMW E46 by Silviu


Momentan Silviu a scos masina - probabil cel mai frumos coupe E46 FL pe care am pus ochii pana acum!, spre vanzare, iar despre ce va urma nu stim decat ca va fi vorba fie tot de tuningul unui BMW, dar la alt nivel, fie de o alta sportiva care sa faca competitie oricarui BMW din prezent.

Tuningul naste dorinta: BMW E46 by Silviu


Pentru ca pasiunea l-a rasplatit cu una din cele mai ravnite BMW-uri tunate la ora actuala si, totodata, l-a inspirat in propriul business - business care are menirea de a ferici si alti pasionati de tuning, suntem mandri ca Silviu e roman. Si nu doar atat: asteptam cu interes maxim urmatoarea intalnire si punerea in aplicare a planurilor de viitor. Felicitari, Silviu!

Foto: S.Z. Photography

IMPORTANT: Daca ai cunostinta de o masina in care s-au investit multe ore de munca, pasiune si sacrificii sau chiar masina ta intruneste aceste conditii, nu ezita si trimite un e-mail la office@4tuning.ro! Imparte cu restul pasionatilor de tuning povestea din spatele proiectului tau, fa-ti masina vedeta pe 4Tuning!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (43) Poze BMW E46 Coupe by Silviu
mai multe
Publicat în categoria: Masini tunate din Romania DATA PUBLICĂRII: 13 Ianuarie 2010