White has a name: BMW E46 by Smiley

White has a name: BMW E46 by Smiley
Iarna nu s-a terminat nici pe departe, insa pentru ca gandul a ramas tot la decorul absolut alb nu ne ramane decat sa ne delectam cu o alta frumusete monocroma. Evident, alba, pe patru roti si cu mult lipici la public. A participat deja la cateva editii 4TuningDays, dar tot nu ne-am saturat de ea: BMW E46 by Smiley!
Distribuie pe Facebook

Masina a primit-o cadou de la parinti, de majorat. Ma rog, de fapt a reprezentat o incercare a mamei lui de a-l tine departe de motoare. Si bine e facut - altfel, cum ar fi luat Smiley calea tuningului? Sa revenim, insa, la fapte concrete. Masina era stock 100%, 231 CP si doar o pereche de jante OZ incercau s-o scoata din anonimat. Fara succes, insa.


White has a name: BMW E46 by Smiley

Pentru ca dorea un BMW cu totul customizat, mai intai Smiley a imbracat-o in autocolant alb. Dupa care s-a razgandit si a vopsit-o in alb, iar alba a ramas si pana in ziua de astazi. Cu un plan bine pus la punct, a optat apoi pentru un set de jante Kosei pe 18'', evacuare Borla, suspensie Sport Sachs, bara de torsiune, filtru sport Bmc Carbon si discuri de frana sport perforate.

White has a name: BMW E46 by Smiley


Apoi, dupa o programare pentru un chiptuning, Smiley a trecut la partea de exterior. Unele masini au fost de la inceput gandite sa atraga toate privirile, insa in acest caz totul a fost dus la un nivel maxim.


White has a name: BMW E46 by Smiley

Au fost montate LSD-uri, stopuri LED, proiectoare Xenon si Angel Eyes, pleoape, plus grile si embleme din carbon. Totul avand la baza vopseaua alb perlat a E46-lui.

White has a name: BMW E46 by Smiley

Capitolul muzica nu a fost omis, iar acum sunt integrate perfect in imaginea de ansamblu DVD-ul Pioneer, subwoofer-ul si statia Magnat si condensatorul Audison. Bineinteles, rezultatul ajunge la destinate pe drumul cel mai scurt: difuzoare Power Bass fata/spate. 

White has a name: BMW E46 by Smiley


Dupa cum ne dezvaluie Smiley, partea cea mai dificila din intreaga poveste a reprezentat mentinerea caracterului unic al masinii - fie aparea alta masina cu acelasi eleron, fie cu acelasi sistem audio ... Ma rog, detalii. Rezultatul obtinut dupa atatea zile in care (s-)a tunat e fara pereche, insa.

White has a name: BMW E46 by Smiley

Planuri de viitor nu sunt asa multe cat priveste BMW E46-ul. Aflam, insa, cu mare bucurie ca Smiley isi doreste ca E92-ul sau din  2008 sa ajunga cel putin la fel de cunoscut ca fratele sau mai mic, cantareste destul de mult. Familia 4Tuning se largeste, deci!

White has a name: BMW E46 by Smiley

Petrecerea e programata chiar de 4TuningDays - unde toata lumea e invitata!, iar Smiley e asteptat impreuna cu al sau E46 sa mai suceasca inca o data mintile fetelor si a camerelor foto. Pana la urmatoarea recidiva, cel putin. Felicitari, Smiley!

IMPORTANT: Daca ai cunostinta de o masina in care s-au investit multe ore de munca, pasiune si sacrificii sau chiar masina ta intruneste aceste conditii, nu ezita si trimite un e-mail la office@4tuning.ro! Imparte cu restul pasionatilor de tuning povestea din spatele proiectului tau, fa-ti masina vedeta pe 4Tuning!


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (39) Poze BMW E46 by Smiley
mai multe
Publicat în categoria: Masini tunate din Romania DATA PUBLICĂRII: 12 Ianuarie 2010