White Summer Dream: Audi A4 by Florin

White Summer Dream: Audi A4 by Florin
Cand ai multi prieteni, sigur impartiti macar una din pasiuni. By default, masinile. Dar cand prietenii se lasa convinsi ca o anume masina e tot ce-si poate dori cineva, cu siguranta a intervenit si factorul "tuning" in ecuatie. Astazi, Florin si al sau A4 ne-au convins ca in tuning totul este posibil.
Distribuie pe Facebook

Audi A4-ul nu este singura masina a lui Florin, la fel cum nu e nici prima pe care a condus-o. Poate mai mult orientat spre partea tehnica decat spre exterior, pasiunea sa reprezinta masinile de raliu si, in general, cam tot ce zboara mai repede ca vantul.

White Summer Dream: Audi A4 by Florin


Pentru ca A4-ul oricum nu suporta modificari majore cat priveste tuning exterior - Florin merge pe principiul "Simple is Better", atentia s-a indreptat catre ce-i sub capota.

White Summer Dream: Audi A4 by Florin


In ideea transformarii A4-lui 1,8 20V tractiune fata intr-un veritabil Quattro, a cumparat unul, pe care l-a si demontat. Socoteala de acasa nu se potriveste, insa, cu cea din targ. Quattro-ul avea tunelul pentru cadran si suportii pentru prinderea lui, dar articulatia spate era complet diferita. De fapt, intreaga parte din spate nu se potrivea deloc cu ceea ce-si propusese Florin.

White Summer Dream: Audi A4 by Florin


Viata merge mai departe, iar dupa ce i-a trecut supararea au inceput sa-si faca aparitia noi idei cat priveste A4-ul. Au fost montate un set de faruri Dectane, un eleron discret, un kit de frana ATE, suspensii sport H&R, amortizoare Bilstein, o evacuare finala MANASA si stopuri cu LED, iar interiorul customizat cu ajutorul insertilor de aluminiu din bord si a imitatiei de carbon de pe usi. Mai departe, au fost eliminate din decor semnalizarile laterale si toate insemnele Audi.

White Summer Dream: Audi A4 by Florin


Coincidenta sau nu, scaunele sport de fabrica nu fac nici ele nota discordanta. Vopseaua alb perlat este AMD, in perfecta armonie cu jantele de 18'' Mam RS1 Polish White. Anvelopele sunt Falken cu balon mic, 40 si 255 latime.

White Summer Dream: Audi A4 by Florin


Nici la capitolul sunet proiectul nu a ramas "descoperit" - sonorizarea este Pioneer. Service-ul, dupa cum se poate admira din poze, este asigurat la orice ora din zi. A mai vazut cineva un A4 mai fericit de atat?

White Summer Dream: Audi A4 by Florin


Si, cand totul se termina cu bine ... vin alte idei! Pe viitor, Florin, presedintele clubului Ghost Racing Team, si-ar dori pentru A4-ul lui fie un volan de RS4 sau TT (modelele noi), o navigatie si o resoftare, sa inmulteasca cei 150CP de sub capota.

White Summer Dream: Audi A4 by Florin


Pentru ca a oferit Audi-ului o viata la care multe alte masini doar ar visa si pentru ca si-a ascultat instinctul, merita toate aplauzele si felicitarile. Si el, dar si Mady, modelul care intampina iarna in fusta scurta. Felicitari, Florin!

Foto: Robert Coca

IMPORTANT: Daca ai cunostinta de o masina in care s-au investit multe ore de munca, pasiune si sacrificii sau chiar masina ta intruneste aceste conditii, nu ezita si trimite un e-mail la office@4tuning.ro! Imparte cu restul pasionatilor de tuning povestea din spatele proiectului tau, fa-ti masina vedeta pe 4Tuning!


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Audi A4 by Florin
mai multe
Publicat în categoria: Masini tunate din Romania DATA PUBLICĂRII: 8 Ianuarie 2010