Work in Progress: Clean Volkswagen Golf 4 by Alex

Work in Progress: Clean Volkswagen Golf 4 by Alex
In ultima perioada, curentul Stance / Low / Clean a prins teren tot mai mult. Nu prea mai gasim masini cu styling agresiv si stralucitor, cu multe elemente care ies in evidenta. In schimb, tot mai multi pasionati vor un aspect cat mai curat si mai ingrijit pentru masinile lor. Alexandru din Cluj face parte din aceasta categorie.
Distribuie pe Facebook

Ce inseamna de fapt un tuning auto? Masina ar trebui sa fie mai mult decat o masina, ar trebui sa fie o extensie a personalitatii celui de la volan. In timp, autoturismul devine o capsula a timpului, toate amintirile acumulate cu ea contribuie la o formare a legaturii emotionale. Din acest motiv, fiind prima mea masina, nu am de gand sa o vand niciodata, la mine moare! spune Alexandru.

Tuning VW Golf mk4

Se pare ca pentru posesorul acestui VW, cele mai frumoase prietenii si relatii, cele mai memorabile amintiri, i se datoreaza comunitatii in care a intrat multumita masinii pe care o are. Si acest lucru este adevarat, in orice fel de comunitate. Insa in cazul posesorilor de Volkswagen, acestia sunt numerosi si cu adevarati pasionati, avand multe influente si surse de inspiratie in Germania.

Alexandru a incercat sa realizeze unul dintre cele mai atragatoare Golfuri Mk4 care circula, dar fara sa apeleze la nimic exagerat sau iesit din comun, ci doar prin modificari subtile si de efect maxim.

Tuning VW Golf mk4

Modificarile exterioare au inceput cu un spoiler fata de America, cu bandou plin fara numar, grila fara semn si cu prelungirea capotei pentru un aspect mai agresiv. Farurile sunt custom, la fel si haionul, care este "clean", cu deschiderea pe buton, la cheie. Tot la exterior Alex a mai instalat si un set de jante din grupul VAG, de Audi, model S-Line, care dau excelent, mai ales datorita suspensiei reglabile care este setata pentru o garda la sol joasa.

Tuning VW Golf mk4

La interior, munca este in toi. Momentan, usile au primit panouri din piele, urmand a fi inlocuite si scaunele si alte elemente. Sub capota este acelasi motor 1.4 benzina din fabrica, dar cu ceva modificari. Cei 75 de cai originali s-au inmultit, datorita unor uppgrade-uri la galeria de admisie, injectoare si clapeta de acceleratie, acum numarandu-se putin peste 100 de cai. Insa in viitorul apropiat, Alex are de gand sa inlocuiasca motorul de 1.4 cu unul de 1.8 litri Turbo.

Si pentru ca masina este inca in lucru si in transformare, la urmatoarea prezentare pe 4Tuning o vom arata lumii cu alte jante, cu interiorul finalizat, cu motorul schimbat si cu o vopsea noua.

Cam acesta este inceputul unei povesti care se anunta frumoasa. O poveste cu un pasionat care vrea sa mearga zilnic cu masina lui, in traficul aglomerat, printre multe alte Golfuri, dar diferit de toata lumea. Si stilul acesta care li se potriveste de minune Golfurilor, remarcat prin liniile curate si modificari subtile, cu o garda la sol mica si cu accesorii ascunse, numit "clean", castiga teren tot mai mult. Si noua ne place acest lucru.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Tuning VW Golf mk4
mai multe