A bagat peste 60.000 de dolari in el ca acum sa il dea doar pentru atat.

A bagat peste 60.000 de dolari in el ca acum sa il dea doar pentru atat.
  • Un Audi 4000 cu modificari de peste 60.000 de dolari a fost recent scos la vanzare
  • Exemplarul cu pricina ascunde sub capota un benzinar turbo in cinci cilindri si de 375 CP
  • Viitorul cummparator va avea de platit pentru masina germana o suma de numai 25.000 dolari
Distribuie pe Facebook

Chiar daca nu multi sunt cei carora le surade ideea de a plati atatia bani pe o masina de la sfarsitul anilor '80, adevarul este ca... in cazul de fata se poate vorbim despre o oferta imbatabila.

Si tu ai o slabiciune pentru proiectele extreme de tuning? Atunci ai nimerit exact la locul potrivit. In plus, daca mai planuiesti si sa achizitionezi unul, ei bine... putem spune ca planetele s-au aliniat.

Nu de alta, dar internetul ne scoate astazi in cale un Audi 4000 in care s-au investit peste 60.000 de dolari. Si care, in prezent, se vinde pentru mai putin de jumatate, in schimb 25.000 de dolari.

Audi RS2 tunat de vanzareAudi RS2 tunat de vanzare

Audi RS2 tunat de vanzare

Ce primesti in schimbul acestor bani? Un automobil fabricat la sfarsitul anilor '80, ce-i drept, insa unul echipat cu motorul in cinci cilindri al unui S6 - modificat la randul lui cu diverse piese de RS2.

Omul nostru s-a grabit sa monteze, de asemenea, si un sistem quattro, astfel ca cei 375 de cai putere ascunsi sub capota sunt livrati, dupa cum ti-ai dat cel mai probabil deja seama, catre toate cele patru roti.

Din meniu nu lipsesc, in cazul in care te intrebai, nici suspensia ajustabila sau sistemul de franare de inalta performanta, astfel ca tot ce iti mai ramane de facut este... sa bagi cheia in contact si sa pleci la drum.

Audi RS2 tunat de vanzare

Audi RS2 tunat de vanzareAudi RS2 tunat de vanzare

Asta, bineinteles, dupa ce achiti nota de plata de 25.000 de dolari despre care discutam inclusiv anterior - nota care mai include si jante din aliaj in sase spite ori scaune Recaro din gama SRD.

Interesat de numarul kilometrilor parcursi pana in prezent de acest Audi 4000 in care s-au investit peste 60.000 de dolari? Nimic despre acest aspect, exceptand faptul ca are mai putin de 6.500 km in aceasta configuratie.

Audi RS2 tunat de vanzare

Audi RS2 tunat de vanzare

Audi RS2 tunat de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (42) Poze Audi RS2 tunat de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 24 Octombrie 2016