A iesit pe strazi sa pozeze masini exotice, insa a dat peste ea. Nu s-a putut abtine de la a-i trage cateva cadre

A iesit pe strazi sa pozeze masini exotice, insa a dat peste ea. Nu s-a putut abtine de la a-i trage cateva cadre
  • Un pasionat de automobile a pozat in Dusseldorf o Calibra complet modificata
  • Respectivul Opel dispune de o caroserie finisata in trei culori si echipata cu multiple detalii supradimensionate
  • Despre motorizare nu stim absolut nimic, insa nici interiorul nu a scapat neatins
Distribuie pe Facebook

Numai Dumnezeu - si proprietarul, bineinteles - stie ce se ascunde sub capota acestui Opel Calibra, insa speram ca motorul este unul pe masura pachetului estetic.

Iesit la vanatoare de masini exotice, un pasionat de automobile a reusit sa surprinda pe strazile orasului german Dusseldorf un... Opel Calibra "putin" diferit de cele mai multe intalnite pana acum.

Dupa cum probabil ti-ai dat deja seama, atunci cand folosim sintagma "putin" diferit ne referim, de fapt, la complet modificat, exemplarul din aceste fotografii beneficiind de numeroase accesorii exterioare.

Altfel spus, spoilerele fata / spate agresiv stilizate sunt insotite de aripi, respectiv praguri laterale proeminente, dar si un eleron supradimensionat sau jante din aliaj cu design multispita.

Opel Calibra tunat

Opel Calibra tunat

Si inca nu ai vazut nimic. De parca aceste elemente nu ar fi fost indeajus, coupe-ul german mai dispune si de un bad boy look, respectiv ceea ce pare a fi o "masca" pentru blocurile optice posterioare.

La final, proprietarul respectivului Opel surprins recent pe strazile orasului Dusseldorf a mai optat si pentru o caroserie in... trei culori, cu alb, negru si (putin) mai mult portocaliu.

Fotografiile interioare lipsesc, din pacate, cu desavarsire, insa anumite unghiuri ne permit sa descoperim, doar cu coada ochiului, ce-i drept, atat plansa de bord rosie, cat si inscriptia Calibra de la nivelul scaunelor.

Cat despre motorul ascuns sub capota, nu putem decat spera ca acesta este unul pe masura pachetului estetic - care cuprinde inclusiv un eleron pentru plafon, ce anterior ne scapase.

Opel Calibra tunat

Opel Calibra tunat

Opel Calibra tunat

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Opel Calibra tunat
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 19 Octombrie 2016