Acum ai sansa sa cumperi un Volvo V70 cu... remorca Volvo V70. Uite cat costa perechea suedeza

Acum ai sansa sa cumperi un Volvo V70 cu... remorca Volvo V70. Uite cat costa perechea suedeza
  • Un Volvo V70 R cu remorca... Volvo V70 a fost scos la vanzare in Suedia
  • Pretul intregului pachet se invarte in jurul sumei de 15.000 de euro
  • Ambele vehicule au suferit modificari atat la interior, cat si la exterior
Distribuie pe Facebook

Inainte insa de a dezvalui pretul intregului pachet, nu putem sa nu spunem ca acel Volvo V70 folosit pentru tragerea remorcii... Volvo V70 este un R cu motor turbo si tractiune integrala.

Chiar daca nu este nici pe departe unul dintre cele mai atragatoare automobile ale planetei, primul Volvo V70 a reusit sa starneasca numeroase priviri admirative multumita echipamentelor din dotare, respectiv capacitatii uriase de incarcare a portbagajului.

Principala atractie a break-ului suedez de clasa medie a reprezentat-o insa, fara doar si poate, versiunea de inalta performanta R, livrata la pachet alaturi de un motor turbo in cinci cilidri, capabil sa livreze tuturor celor patru roti pana la 265 de cai putere.

Nu neaparat specificatiile tehnice sunt cele care ridica o spranceana in cazul de fata, exemplarul scos recent la vanzare in Huddinge impresionand mai degraba prin... prin remorca realizata din caroseria unui Volvo V70 din aceeasi perioada de timp, bineinteles.

Volvo V70 cu remorca Volvo V70

Volvo V70 cu remorca Volvo V70

O remorca dotata cu pat, televizor LCD si DVD player, care inlocuieste necesitatea inchirierii unei camere de hotel, dupa cum putem observa inclusiv in fotografiile atasate materialului. Singura problema cu aceasta? Lipsa unor perdelute, am putea spune.

Revenind acum la Volvo-ul V70 R folosit la tractare, trebuie precizat ca si break-ul suedez de clasa medie se bucura de cateva modificari, spoilerele fata / spate restilizate si jantele din aliaj cu diametru de 20 inch fiind dintre cele mai reprezentative.

De mai multe imbunatatiri se bucura si departamentul tehnic, care s-a ales cu o suspensie mai joasa, un nou sistem de evacuare si discuri de franare de dimensiuni superioare, in timp ce interiorul se lauda cu monitoare in tetiere si la nivelul consolei centrale.

In ceea ce priveste pretul de vanzare al pachetului cu pricina, care se compune dintr-un Volvo V70 R si o remorca realizata din caroseria unui Volvo V70 din aceeasi perioada de timp, ei bine... acesta este de 149.000 de coroane sau circa 15.500 de euro.

Volvo V70 cu remorca Volvo V70

Volvo V70 cu remorca Volvo V70

Volvo V70 cu remorca Volvo V70

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Volvo V70 cu remorca Volvo V70
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 26 August 2016