Arde soselele si seaca benzinariile. ASTA trebuie sa fie cel mai fioros Audi RS7 de pana acum

Arde soselele si seaca benzinariile. ASTA trebuie sa fie cel mai fioros Audi RS7 de pana acum
  • Cel mai fioros Audi RS7 de pana acum vine de la Prior Design
  • Masina bavareza a primit un tuning extrem la nivel de exterior
  • Pachetul aerodinamic este insotit de jante in cinci spite duble
Distribuie pe Facebook

Sunetul apocalipsei este nimic pe langa evacuarea acestui Audi RS7 Sportback. Imaginea sfarsitului pare doar o raza timida de soare in comparatie cu modul in care se prezinta automobilul german dupa interventia celor de la Prior Design.

Il recunosti imediat dupa prizele uriase de aer si cele doua tips-uri ovale de dimensiuni mai mult decat generoase. Are jante cu design in cinci spite duble si, uneori, discuri de franare carbon-ceramice.

Avem apoi motorul V8 bi-turbo de patru litri si 560 de cai putere, care aduce primii 100 de kilometri pe ora in numai 3.9 secunde. Asadar, putem spune fara niciun fel de problema ca Audi-ul RS7 Sportback ocupa un loc fruntas in topul celor mai impresionante sedan-uri ale planetei.

Dar cum intotdeauna exista loc de mai bine, multi dintre posesorii automobilului german de inalta performanta s-au apucat de cautat diverse solutii pentru imbunatatirea aspectului estetic sau, de ce nu, a celui tehnic.

Audi RS7 de la Prior DesignAudi RS7 de la Prior Design

Audi RS7 de la Prior Design

Exemplarul din cazul de fata este, probabil, cel mai fioros de pana acum, extensiile generoase atasate aripilor laterale amplificand considerabil doza de agresivitate a modelului Audi RS7 Sportback. Acelasi lucru se poate spune, de asemenea si despre restul modificarilor operate de Prior Design.

Modificari aparent banale, dar greu de trecut cu vedere, precum prelungirea frontala proeminenta, difuzorul posterior masiv sau jantele inchise la culoare, care urmeaza tema intunecata a grilei radiatorului.

Sansele ca interiorul sa fi scapat neatins sunt dintre cele mai mari, insa posesorii automobilului german de inalta performanta nu trebuie sa urmeze exemplul din cazul de fata. Industria tuningului se lauda cu numeroase solutii imbunatatirea cockpitului, imaginatia fiind singura limita impusa.

Ceva similar se poate spune si despre partea tehnica, posibilitatile oferite de V8-ul bi-turbo fiind practic nelimitate. Audi a pregatit un maximum de 605 CP pentru al sau RS7 insa, din nou, tu nu trebuie sa te opresti aici.

Audi RS7 de la Prior Design

Audi RS7 de la Prior Design

Audi RS7 de la Prior Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Audi RS7 de la Prior Design
mai multe