Asa cum ne-au obisnuit, cei de la G-Power au scos untul din BMW X6 M

Asa cum ne-au obisnuit, cei de la G-Power au scos untul din BMW X6 M
  • Cel mai nou pachet de tuning destinat modelului BMW X6 M vine de la G-Power
  • Meniul propus de compania germana cuprinde numeroase imbunatatiri de ordin tehnic si estetic
  • Clientii pot opta inclusiv pentru un total de 740 de cai putere si 980 Nm
Distribuie pe Facebook

Tunerul german G-Power este unul dintre cei care atunci cand pun mana pe un BMW, il duc la extrem. Asa se face si cu ultimul lor proiect, modelul X6 M, care acum are nu mai putin de 740 de cai putere.

Cunoscuti pentru calitatea produsului finit, nemtilor le-a trebuit un an de zile pentru a dezvolta kit-ul uriasului BMW. Dupa ce modelul la scara reala a fost conceput cu ajutorul CAD, prototipul a fost testat mii de kilometri in conditii reale de trafic.

Multumita celor de la G-Power, X6-le M este acum mai lat cu cativa centimetri, prizele de aer din partea frontala livreaza cu 20% mai mult aer radiatoarelor, spoiler-ul reduce portanta puntii fata, iar impreuna cu capota Venturi din fibra de carbon permite o racire adecvata a motorului.

Exteriorul este completat de jantele forjate Hurricane RR de 23 de inchi, de un difuzor masiv in partea din spate si un nou sistem de evacuare din titan, de 102 mm.

Nu doar exteriorul a fost modificat, ci si motorul V8 twin-turbo de 4.4 litri a fost ajustat putin. Putin mai mult, noul BMW X6 M de la G-Power fiind capabil acum de 740 de cai putere si un cuplu de 980 Nm.

Pentru a atinge aceste performante, nemtii au modificat axul celor doua turbine si au remapat motorul masinii cu programul Bi-Tronik 2 V3, care ajusteaza presiunea alimentarii cu combustibil, boost-ul si scanteia.

Daca stai sa te gandesti ca masina de aproximativ 2,358 de kilograme are o viteza maxima de 300 de km/h si face sfertul de mila in mai putin de 11.5 secunde, putem spune ca cei de la G-Power au facut o treaba excelenta.

BMW X6 M de la G-Power

BMW X6 M de la G-Power

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 24 Mai 2016