Atentie, fani ai tuningului extrem: se vinde un Mercedes SL cu motorizarea 2JZ!

Atentie, fani ai tuningului extrem: se vinde un Mercedes SL cu motorizarea 2JZ!
  • Un Mercedes 500 SL din 1991 e de vanzare pentru 2.650.000 yeni japonezi
  • Exemplarul din cazul de fata ascunde sub capota un motor 2JZ de 600 CP
  • Lista cu bunatati continua cu franele de Ferrari F50 si scaunele de F355
Distribuie pe Facebook

Inima japoneza care bate sub capota roadster-ului german reprezinta insa doar o mica parte a acestui mare intreg. Nu de alta, dar din meniu nu lipsesc nici franele italienesti sau scaunele... de aceeasi provenienta.

Sfarsitul de an vine cu vesti extraordinare pentru cei aflati un cautarea unui proiect extrem de tuning, internetul scotand la iveala un Mercedes 500 SL... complet reinventat.

Disponibil la vanzare in schimbul unei sume de 2.650.000 yeni japonezi - sau, daca vrei, aproximativ 22.000 de dolari, roadster-ul german ofera aceeasi motorizare 2JZ precum Toyota Supra, cu mentiunea ca unitatea in sase cilindri a fost modificata pentru a livra in cazul de fata un total de 600 de cai putere.

Mercedes 500SL cu motor 2JZ

Mercedes 500SL cu motor 2JZ

Asadar, de oprirea decapotabilei din Stuttgart se ocupa acum franele unui Ferrari F50, in centrul atentiei aflandu-se astfel o pereche de discuri Brembo ce masoara in diametru nici mai mult, nici mai putin de 355 milimetri. Tot de proveninenta italiana sunt si scaunele imbracate in piele neagra, de donarea acestora ocupandu-se un Ferrari F355.

Iar lista cu bunatati nu se opreste aici, printre imbunatatirile propuse de roadster-ul german numarandu-se atat o transmisie Getrag in sase rapoarte - care, conform anuntului de vanzare, are doar 10.000 de kilometri la activ, cat si o suspensie sport care compusa arcurile marca Lorinser cu amortizoarele din gama Bilstein.

Din punct de vedere estetic, ineditul Mercedes 500 SL cu motor 2JZ de Toyota Supra este caracterizat de urmatoarele elemente: spoiler fata AMG, aripi laterale ultra-late, jante cu design in cinci spite duble, volan racing Nardi, vitezometru gradat pana la 300 de kilometru, plus instrumente de bord aditionale.

Mercedes 500SL cu motor 2JZMercedes 500SL cu motor 2JZ

Mercedes 500SL cu motor 2JZ

Impresionat de modul in care se prezinta decapotabila din Stuttgart? Atunci ramai in continuare alaturi de noi fiindca avem inclusiv un material video ce surprinde reteta din spatele acestui proiect extrem de tuning:

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (162) Poze Mercedes 500SL cu motor 2JZ
mai multe