Atentie, fani F&F! Se vinde Nissan-ul 350Z condus de Takashi in Tokyo Drift!

Atentie, fani F&F! Se vinde Nissan-ul 350Z condus de Takashi in Tokyo Drift!
  • Vestin bune pentru fanii F&F: Se vinde Nissan-ul 350Z condus de Takashi in Tokyo Drift
  • Automobilul japonez gazduieste in compartimentul motor un V6 twin-turbo de 430 cai putere
  • Pretul de achizitie al vedetei pe patru roti se ridica la suma de 149.995 lire sterline
Distribuie pe Facebook

Ai visat dintotdeauna sa fii Regele Driftului? Acum e momentul potrivit sa-ti duci la indeplinire dorinta de-o viata. Si poti incepe prin a cumpara un Nissan 350Z special modificat pentru acest sport...

Intamplarea face sa avem exemplarul perfect pentru tine, cel din cazul de fata devenind celebru in urma aparitiei in cadrul celei de-a treia parti a francizei Fast and Furious - lansata in cursul anului 2006.

Asadar, a fost condus de Takashi in Tokyo Drift si gazduieste in compartimentul motor un kit twin-turbo, plus alte modificari ce urca valorile maxime ale propulsorului V6 de 3.5 litri pana la 430 CP.

Drept urmare, faptul ca lista cu imbunatatiri mecanice mai include si o placa de ambreiaj marca Nismo, respectiv un diferential cu alunecare limitata nu ar trebui sa reprezinte o surpriza majora. Ba dimpotriva.

Nissan 350Z - Tokyo Drift de vanzare

Nissan 350Z - Tokyo Drift de vanzare

Pe plan vizual, Nissan-ul 350Z condus de Takashi in Tokyo Drift se remarca printr-un pachet exterior radical, ce poarta semnatura specialistilor japonezi reuniti sub numele de Veilside.

Spoilerele fata / spate agresiv stilizate, aripile laterale bombate sau eleronul de dimensiuni mai mult decat generoase nu sunt insa singurele bunatati care ne intampina la nivel estetic.

Numeroase schimbari au fost operate si la interior, acolo unde masina aparuta in cadrul celei de-a treia parti a francizei Fast and Furious s-a ales atat cu un volan in trei spite, cat si cu o pereche de scaune sport.

Modificat special pentru mersul de-a latul, Nissan-ul 350Z condus de Takashi in Tokyo Drift mai vine aici, de asemenea, si cu un roll cage custom, care se intinde aproape de-a lungul intregului cockpit.

In prezent, automobilul japonez este inregistrat in Marea Britanie si numara la bord doar 15.771 de kilometri. Pretul de vanzare se anunta, in schimb, ceva mai piperat, aproximativ 150.000 de euro avand de scos din buzunare cei care-si doresc sa gazduiasca in propriul garaj una dintre masinile aparute in cadrul celei de-a treia parti a francizei Fast and Furious.

Nissan 350Z - Tokyo Drift de vanzare

Nissan 350Z - Tokyo Drift de vanzare

Nissan 350Z - Tokyo Drift de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Nissan 350Z - Tokyo Drift de vanzare
mai multe