Audi-ul A4 Avant si-a primit doza de steroizi de la tunerul ABT

Audi-ul A4 Avant si-a primit doza de steroizi de la tunerul ABT
  • Nemtii de la ABT au lansat pachetul pentru Audi-ul A4 Avant
  • Botezat ABT AS4, pachetul include modificari vizuale dar si din punct de vedere tehnic
  • Motorul de 2 litri va dezvolta 330 de cai putere iar cel de 3 litri diesel 325 de cai putere, dar un cuplu de 660 Nm
Distribuie pe Facebook

Pachetul celor de la ABT pentru Audi-ul A4 Avant include o putere crescuta a motoarelor, modificari estetice si un pachet aerodinamic.

Nemtii de la ABT au avut intotdeauna o slabiciune pentru Audi-ul A4, iar cea mai recenta generatie a break-ului din Ingolstadt nu putea lipsi din lista acestora.

Botezat ABT AS4, pachetul include o suspensie reglabila, jante ABT Sportsline pe 19 sau 20 de inch, dar si accesorii aerodinamice precum o buza fata, un diffuser in partea din spate, o grila noua cu prize de aer redesenate, aripi evazate si o evacuare cu 4 iesiri.

Audi A4 Avant by ABT

Adevaratele surprize se gasesc sub capota, unde multumita modificarilor aduse calculatorului de bord, motorul de 2 litri pe benzina dezvolta acum 330 de cai putere si 440 Nm cuplu. Daca aceasta configuratie nu va este de ajuns, nemtii propun motorul diesel de 3 litri care este capabil de 325 de cai putere si 660 Nm cuplu.

Audi A4 Avant by ABT

Din pacate, aceste motoare traditionale sunt pe cale de disparitie in cazul constructorului german dupa ce recent oficialii Audi au declarat ca vor investi semnificativ in dezvoltarea de masini electrice, servicii digitale si functii autonome. Pana un 2025, nemtii vor ca un sfert din vanzarile lor sa fie reprezentate de aceste masini ale viitorului, iar pentru a-si indeplini acest obiectiv o mare parte din bugetul anual va fi alocat acestor noi programe.
Audi A4 Avant by ABT
Partea si mai proasta este ca din aceste cauze, alte programe vor avea de suferit, iar planul Audi este de a reduce costurile pentru masinile traditionale, asa ca tunerii trebuie sa se bucure de ele cat inca mai sunt prin preajma.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 22 Iulie 2016