BMW M4 GTS? NU, doar un alt pachet de tuning pentru noul M4 Coupe

BMW M4 GTS? NU, doar un alt pachet de tuning pentru noul M4 Coupe
  • Cel mai nou tuning pentru BMW M4 vine de la Lightweight
  • Compania germana ofera un total de 520 de cai putere
  • Pretul creatiei se ridica la suma de 89.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Iti mai aduci aminte de acel misterios M4 Coupe partial camuflat si inscriptionat cu "Safety Car", surprins recent in apropierea circuitului de la Nurburgring? Ei bine, in ciuda tuturor zvonurilor, se pare ca BMW nu lucreaza la nici un fel de versiune mai potenta, exemplarul fotografiat dovedindu-se in cele din urma a fi creatia unei companii de tuning.

Specializati in perfectionarea automobilelor BMW, germanii de la Lightweight ne incanta astazi privirile cu un M4 complet modificat, ce iese in evidenta in special prin prelungirea proeminenta atasata spoilerului fata si eleronul supradimensionat aplicat capotei portbagajului, ambele elemente de caroserie fiind realizate din fibra de carbon.

Nu vor trece neobservate, de asemenea, nici jantele BBS pe 19 inch care, impreuna cu suspensia Bilstein Clubsport proaspat instalata, ii confera automobilului bavarez de inalta performanta un plus vizibil de sportivitate si agresivitate, fara insa a depasi in vreun anume fel limitele bunului simt.

BMW M4 Coupe by Lightweight

BMW M4 Coupe by LightweightBMW M4 Coupe by Lightweight

In ceea ce priveste aspectul tehnic, lista cu imbunatatiri propusa de specialistii Lightweight pentru posesorii noului BMW M4 Coupe aduce in prim plan o crestere a valorilor maxime de 89 CP si 100 Nm, pana la un total de 520 de cai putere si 650 de Newton-Metri.

Drept urmare, faptul ca nici macar componentele sistemului de franare nu au scapat neatinse nu ar trebui sa reprezinte nici un fel de surpriza pentru nimeni, meniul incheindu-se in cele din urma cu evacuarea din titan, dotata cu patru tobe de esapamente.

Vestile bune se opresc pentru moment aici, germanii de la Lightweight promitand pentru viitorul apropiat si o serie de accesorii interioare, precum scaune de tip scoica, centuri cu prindere in sase puncte si, nu in ultimul rand, un roll cage complet.

Asadar, acestea fiind spuse, nu mai ramane decat un singur lucru de precizat: pentru cei mai nerabdatori din fire, care nu au de gand sa astepte si faza urmatoare a procesului de tuning, mentionam ca pretul proiectului prezentat in cazul de fata se ridica la suma de 89.000 de euro - un plus de 16.800 comparativ cu costul unui BMW M4 Coupe standard.

BMW M4 Coupe by LightweightBMW M4 Coupe by Lightweight

BMW M4 Coupe by Lightweight

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze BMW M4 Coupe by Lightweight
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 22 Septembrie 2014