BMW M6 Gran Coupe by Prior Design: Eleganta si sportivitate in acelasi pachet!

BMW M6 Gran Coupe by Prior Design: Eleganta si sportivitate in acelasi pachet!
  • Prior Design modifica noul BMW M6 Gran Coupe
  • Tunerul german ofera un body kit complet
  • Clientii pot opta si pentru un total de 659 CP
Distribuie pe Facebook

Jumatate automobil de curse, jumatate limuzina de lux. Asa poate fi descrisa, pe scurt, cea mai noua creatie a germanilor de la Prior Design, ce are la baza modelul BMW M6 Gran Coupe si care ofera, in egala masura, atat sportivitate, cat si eleganta.

Jumatate automobil de curse...

BMW M6 Gran Coupe by Prior Design

BMW M6 Gran Coupe by Prior DesignBMW M6 Gran Coupe by Prior Design

Unul dintre cei mai impresionanti reprezentanti ai segmentului coupe-urilor cu patru usi, noul M6 Gran Coupe de la BMW gazduieste pe lista cu echipamente oferite in standard atat un aspect exterior agresiv stilizat, cat si un motor V8 twin-turbo de 4.4 litri capabil sa ofere nu mai putin de 560 de cai putere.

Pentru cei care viseaza insa la si mai multa sportivitate, germanii de la Prior Design par sa aiba solutia ideala, specialistii celebrei companii de tuning din Kamp-Lintfort pregatind o serie de imbunatatiri absolut remarcabile pentru modelul bavarez de inalta performanta.

Intr-o alta ordine de idei, intreaga atentie a celor din jur va zbura la nivelul caroseriei, acolo unde noul BMW M6 Gran Coupe de la Prior Design s-a ales cu un widebody kit greu de trecut cu vederea, ce abunda in prize de aer si detalii supradimensionate.

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici extensiile generoase destinate aripilor laterale, care acum gazduiesc jante ADV1 pe 20 inci inzestrate cu design multispita si accesorizate cu anvelope marca si modelul Dunlop Sport Maxx.

... jumatate limuzina de lux.

BMW M6 Gran Coupe by Prior Design

BMW M6 Gran Coupe by Prior DesignBMW M6 Gran Coupe by Prior Design

In ciuda faptului ca atat modificarile vizuale, cat si cele din compartimentul motor - acolo unde propulsorul V8 twin-turbo de 4.4 litri s-a ales cu un total de 659 CP si 820 Nm, il recomanda ca fiind mai degraba un automobil de curse decat o limuzina de lux, noul BMW M6 Gran Coupe de la Prior Design nu prezinta la nivel de interior nici scaune racing si nici macar vreun roll cage in locul banchetei spate. Ba din contra!

Fara a tine cont de consecintele pe care aceasta operatiune le-ar putea aduce asupra masei totale, cockpit-ul modelului german de inalta performanta a fost imbracat in totalitate in piele si alcantara, specialistii celebrei companii de tuning din Kamp-Lintfort optand, de asemenea, si pentru numeroase cusaturi realizate sub forma de carouri cu ajutorul unei ate de culoare contrastanta.

Senzatia de eleganta si rafinament este insa spulberata de volanul in trei spite, dotat cu o parte inferioara plata, ce ar trebui sa ofere un control total asupra hergheliei de sub capota.

BMW M6 Gran Coupe by Prior Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze BMW M6 Gran Coupe by Prior Design
mai multe