Brabus isi ataca rivalii cu un Mercedes E63 AMG de 850 CP si 1.450 Nm

Brabus isi ataca rivalii cu un Mercedes E63 AMG de 850 CP si 1.450 Nm
  • Brabus dezvaluie o noua serie de fotografii cu modelul 850 6.0 Biturbo
  • Impresionantul proiect de tuning are la baza ultimul Mercedes E63 AMG
  • Propulsia este asigurata de un V8 biturbo de sase litri si 850 de cai
Distribuie pe Facebook

Celebra companie de tuning din Bottrop ne demonstreaza inca o data, asta daca mai era nevoie, ca ramane numarul unu atunci cand vine vorba de modificarea modelelor Mercedes.

Trecuta printr-un facelift cu ocazia editiei din 2013 a Salonului Auto de la Detroit, actuala generatie a super-sedanului Mercedes E63 AMG s-a ales cu un propulsor V8 bi-turbo de 5.5 litri si 585 cai putere, numai bun pentru a aduce primii 100 km/h in 3.6 secunde - atunci cand clientii opteaza pentru versiunea S-Model echipata cu un sistem de tractiune integrala 4Matic.

Mercedes E63 AMG by Brabus - Noi Poze

Mercedes E63 AMG by Brabus - Noi Poze

Asadar, in ciuda faptului ca poate gazdui la bordul sau pana la cinci pasageri si bagajul lor generos, automobilul constructorului din Stuttgart nu are nici un fel de problema in a eclipsa numeroase modele sport atunci cand vine vorba de performante. Modele sport pur sange, precum Audi R8 V10, Ferrari F430, Lamborghini Gallardo sau chiar Porsche 991 Carrera S.

Si cu toate acestea, specialistii germani din cadrul companiei Brabus nu au rezistat tentatiei de a-si lasa amprenta asupra super-sedanului Mercedes E63 AMG. O amprenta care isi face simtita prezenta in mod special in compartimentul motor, unitatea V8 bi-turbo de 5.5 litri primind numeroase interne forjate, plus o crestere a capacitatii cilindri cu 0.5 litri. Rezultatul? 850 CP si 1.450 Nm!

Iar asta-i doar inceputul, lista cu specificatii tehnice a impresionantului proiect de tuning din Bottrop incluzand, printre altele, si o acceleratie de la 0 la 100 km/h in numai 3.1 secunde, plus un sec "peste 350 de kilometri pe ora" in dreptul vitezei maxime. Drept urmare, faptul ca suspensia a fost complet revizuita, iar sistemul de franare upgradat nu ar trebui sa mai surprinda pe nimeni.

Mercedes E63 AMG by Brabus - Noi PozeMercedes E63 AMG by Brabus - Noi Poze

Mercedes E63 AMG by Brabus - Noi Poze

Si daca tot veni vorba de surprize usor de anticipat, tot in cadrul acestui departament putem integra si kitul aerodinamic din fibra de carbon, ce aduce in prim plan o prelungire destinata spoilerului fata, plus un difuzor de aer de dimensiuni generoase atasat spoilerului spate. De asemenea, multumita rosului aprins in care a fost finisata caroseria, nu vom trece cu vederea nici ornamentele aplicate pragurilor laterale sau eleronul subtil pentru portbagaj.

Lista cu modificari exterioare se incheie, in cele din urma, cu jantele in zece spite duble - accesorizate atat cu o nuanta de negru, cat si cu un set de anvelope Pirelli, in timp ce lipsa fotografiilor interioare ne permite doar sa ne imaginam imbunatatirile operate aici de specialistii germani din cadrul companiei Brabus.

Mercedes E63 AMG by Brabus - Noi Poze

Mercedes E63 AMG by Brabus - Noi Poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Mercedes E63 AMG by Brabus - Noi Poze
mai multe