Brabus isi trece pe lista cu reusite si hibridul Mercedes S500

Brabus isi trece pe lista cu reusite si hibridul Mercedes S500
  • Cel mai nou pachet de tuning de la Brabus vizeaza Mercedes-ul S500 Plug-In Hybrid
  • Luxoasa limuzina din Stuttgart dispune acum de un total de 500 CP si 890 Nm
  • Timpul necesar realizarii sprintului de la 0 la 100 km/h coboara pana la 4.9 secunde
Distribuie pe Facebook

Dupa ce-au luat la modificat toate versiunile pe benzina si motorina ale noului Mercedes S-Class, germanii de la Brabus si-au indreptat intreaga atentie catre varianta plug-in hybrid a limuzinei de lux din Stuttgart.

Cele mai multe dintre imbunatatirile operate de specialistii companiei de tuning din Bottrop i-au revenit motorizarii V6 ascunse sub capota, unitatea turbo de trei litri prezenta la datorie producand acum cu aproximativ 52 CP mai mult decat in momentul iesirii de pe linia de productie.

Propulsorul electric din componenta sistemului hibrid a scapat complet neatins, valorile maxime urcand chiar si asa pana la pragul celor 500 de cai putere si 890 de Newton-Metri. Sau, in alta ordine de idei, cat pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in numai 4.9 secunde.

Mercedes S500 Plug-In Hybrid by BrabusMercedes S500 Plug-In Hybrid by Brabus

Mercedes S500 Plug-In Hybrid by Brabus

Despre viteza de top nu avem nici un fel de noutate, germanii de la Brabus preferand sa lucreze mai degraba la modificarea aerodinamicii noului Mercedes S500 Plug-In Hybrid decat sa inlature limitarea de 250 kilometri pe ora caracteristica modelului standard.

Astfel, limuzina de lux din Stuttgart ne intampina cu un plus vizibil de agresivitate la exterior, prizele supradimensionate din dotarea spoilerului fata, respectiv tips-urile cvadruple integrate la nivelul difuzorului posterior fiind cele mai reprezentative elemente in acest sens.

Nu vor trece neboservate, de asemenea, nici ornamentele din fibra de carbon ce acompaniaza aripile laterale sau jantele din aliaj cu design unic si dimensiuni de pana la 22 inch, meniul vizual continuand cu pragurile iluminate si pedalierul din aluminiu care ne intampina la interior.

Suma pentru care imbunatatirile operate de specialistii companiei de tuning din Bottrop pot deveni ale tale ramane inca un mister, drept pentru care ne indreptam atentia catre noul Mercedes S500 Plug-In Hybrid si reamintim ca limuzina de lux cu propulsie alternativa din Stuttgart porneste de la 109.777 euro.

Mercedes S500 Plug-In Hybrid by Brabus

Mercedes S500 Plug-In Hybrid by Brabus

Mercedes S500 Plug-In Hybrid by Brabus

Mercedes S500 Plug-In Hybrid by Brabus

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (43) Poze Mercedes S500 Plug-In Hybrid by Brabus
mai multe