Cand vei vedea ce motor are sub capota, nici nu te vei mai gandi la bani. BMW-ul asta trebuie sa fie al tau!

Cand vei vedea ce motor are sub capota, nici nu te vei mai gandi la bani. BMW-ul asta trebuie sa fie al tau!
  • Un BMW 330i cu motor V8 isi cauta un nou proprietar
  • Americanul a inlocuit vechiul propulsor de 3.0 litri cu unul de 6.2 litri
  • Lista de modificari mai include diferential LSD si planetare de M3 sau transmisie manuala in 6 rapoarte Borg Warner
Distribuie pe Facebook

Un american s-a plictisit de motorul de 3.0 litri de sub capota BMW-ului sau 330i, asa ca l-a schimbat cu ceva mult mai tare. Partea buna este ca acum masina isi cauta un alt proprietar.

La prima vedere, acest BMW 330i arata ca oricare altul, exceptand desigur pachetul M si jantele Apex ARC-8, care seamana cu cele montate pe iconicul M3 CSL. Ei bine, partea interesanta a acestei masini se afla sub aceasta caroserie, care se prezinta intr-o stare foarte buna.

BMW 330i V8

Dupa cum spuneam mai sus, exemplarul acesta este un BMW 330i produs in anul 2003, si al carui proprietar a vrut ceva mai mult decat motorul de 3.0 litri cu 6 cilindri in linie, asa ca a recurs la metoda clasica americana: l-a inlocuit cu un V8. Sa fim mai exacti, cu un L92 de 6.2 litri, si bloc LS3.

BMW 330i V8

In timp ce omul nostru a dorit ca masina sa nu iasa foarte mult in evidenta, lista de modificari este una lunga si cuprinde printre altele o transmisie manuala cu 6 rapoarte Borg Warner T56, un diferential cu alunecare limitata LSD si planetarele de la E46-le M3, si un radiator de ulei de la Corvette-ul Z06.

BMW 330i V8

Pachetul este completat de un set de amortizoare TC Kline si de un sistem de franare performant StopTech.

Dupa toate aceste modificari, motorul dezvolta 459 de cai putere si 561 Nm cuplu, iar proprietarul actual sustine ca nu trebuie sa va faceti griji in privinta fiabilitatii, deoarece intreaga constructie a fost gandita astfel incat aceasta sa nu fie o problema.

BMW 330i V8

Masina are 204.386 de km in bord, iar motorul V8 a fost montat sub capota acestui 330i la 194.730 de km. Interiorul imbracat in piele se prezinta intr-o stare buna, si este completat de detalii din aluminiu.

BMW 330i V8

Ei bine, daca pana acum totul suna bine, partile proaste le-am lasat pe sfarsit. In primul rand, masina se afla momentan in Statele Unite, in orasul Plymouth din Statul Michigan. A doua parte mai putin buna este pretul: 27.000 de dolari si desigur biletul dus-intors spre America.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze BMW 330i V8
mai multe