Carlsson continua perfectionarea noului Mercedes C-Class

Carlsson continua perfectionarea noului Mercedes C-Class
  • Carlsson ia la imbunatatit noul Mercedes C-Class AMG Sport
  • Lista cu modificari vizeaza atat exteriorul, cat si interiorul
  • Meniul tehnic include suspensie sport si evacuare cu patru tobe
Distribuie pe Facebook

In cazul in care citesti zilnic stirile legate de industria tuningului, este aproape imposibil sa nu fi aflat ca germanii de la Carlsson ofera numeroase modificari pentru ultimul Mercedes C-Class. Daca pana acum s-au concentrat insa exclusiv pe imbunatatirea versiunii standard, ei bine... specialistii companiei din Merzig se lauda mai nou si cu un meniu special destinat variantei AMG Sport.

Dezvaluit in premiera mondiala la inceputul acestui an, cu ocazia Salonului Auto International Nord-American de la Detroit, noul C-Class ne-a oferit multiple motive pentru a-l considera perfect - cel putin din punct de vedere estetic. Concluzia noastra pare sa fi fost insa una pripita, germanii de la Carlsson indicandu-ne la ceva mai mult de sase luni distanta ca inca exista loc de imbunatatiri, inclusiv la nivelul versiunii dotate cu pachetul optional AMG Sport.

Mercedes C-Class AMG Sport by Carlsson

Mercedes C-Class AMG Sport by CarlssonMercedes C-Class AMG Sport by Carlsson

Pentru a sustine aceasta teorie, specialistii celebrei companii de tuning din Merzig au pregatit numeroase modificari vizuale, prelungirea proeminenta atasata spoilerului fata, difuzorul posterior supradimensionat sau eleronul proaspat instalat la nivelul portbagajului completand cu succes imaginea sportiva a rivalului Mercedes pentru Audi A4 si BMW Seria 3. Meniul exterior se incheie intr-un final cu jantele din aliaj livrate in marimi de 18, 19 sau 20 inch, in timp ce interiorul poate fi personalizat in toate modurile posibile si imposibile, in functie de doleantele celui care achita nota de plata.

Spre deosebire de rivalii lor de la Brabus, germanii de la Carlsson inca lucreaza la upgrade-urile "vinovate" de cresterea performantelor, singurele detalii de ordin tehnic pentru care posesorii noului C-Class pot opta fiind sistemul de evacuare dotat cu patru tobe de esapament, respectiv arcurile mai joase cu pana la 30 de milimetri - asta in cazul in care nu cumva se prefera suspensia de tip coilover.

Asadar, acestea fiind spuse, tinem sa precizam ca specialistii celebrei companii de tuning din Merzig nu au anuntat si preturile elementelor ce compun acest tratament, dreptul pentru care reamintim de cei minimum 33.976 euro ce trebuie achitati pentru a te bucura de serviciile rivalului Mercedes pentru Audi A4 si BMW Seria 3.

Mercedes C-Class AMG Sport by Carlsson

Mercedes C-Class AMG Sport by Carlsson

Mercedes C-Class AMG Sport by Carlsson

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Mercedes C-Class AMG Sport by Carlsson
mai multe