Ce-ai zice de un BMW M5 cu motor de Toyota Supra? Cum ti se pare ideea?

Ce-ai zice de un BMW M5 cu motor de Toyota Supra? Cum ti se pare ideea?
  • O companie americana a instalat un motor de Toyota Supra sub capota unui BMW M5 E39
  • Multumita imbunatatirilor operate ulterior, sedanul bavarez se bucura de peste 500 CP
  • Lista cu modificari mai include si numeroase noi elemente de ordin vizual
Distribuie pe Facebook

DA, ai vazut / citit bine! Spre deosebire de versiunea din fabrica, urmatorul exemplar al super sedanului BMW M5 ascunde sub capota un propulsor cu doi cilindri in minus, dar cu doua turbine in plus.

Dezvaluita in premiera mondiala in cursul anului 1998, cea de-a treia generatie a modelului BMW M5 se putea lauda cu prezenta sub capota a unui propulsor V8 de 4.9 litri numai bun pentru a pune la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 400 cai putere. Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realiza in mai putin de cinci secunde, in timp ce viteza maxima era limitata la pragul celor 250 de kilometri pe ora.

BMW M5 cu motor de Toyota Supra

Asta in versiunea standard. Spre deosebire de varianta din fabrica insa, urmatorul exemplar al super sedanului bavarez se bucura de serviciile unei motorizari cu doi cilindri in minus, dar cu doua turbine in plus. Mai exact, urmatorul BMW M5 ascunde in compartimentul sau motor o unitate I6 twin-turbo de provenienta Toyota Supra care, impreuna cu cateva modificari, promite sa livreze rotilor spate ceva mai mult de 500 cai putere.

BMW M5 cu motor de Toyota Supra

Asa cum era de asteptat, numeroase imbunatatiri au fost operate si la nivelul transmisiei (mai exact, cutia de M5 a fost inlocuita cu una de la o Toyota Supra Twin-Turbo de generatie a patra), in timp ce suspensia se mandreste acum cu un set de coilovere KW V3. In ceea ce priveste aspectul vizual, meniul exterior include o prelungire pentru spoilerul fata, capota ventilata, faruri Hella si, nu in ultimul rand, jante pe 19 inci cu design in cinci spite.

BMW M5 cu motor de Toyota Supra

La interior, urmatorul exemplar al super sedanului BMW M5 gazduieste un sistem audio de inalta fidelitate, compus din elemente Alpine, Hybrid Audio Technologies si Alumapro, toate aceste fiind comandate printr-o unitate Kenwood Excelon DNX6990HD.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze BMW M5 cu motor de Toyota Supra
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 7 Noiembrie 2013