Ce-ai zice de un Corvette cromat si cu wide-body?

Ce-ai zice de un Corvette cromat si cu wide-body?
  • Forgiato ne face cunostinta cu cel mai nou proiect al sau
  • Vorbim despre un Corvette Stingray dotat cu folie cromata
  • Nu lipsesc din meniu nici widebody-ul sau jantele uriase
Distribuie pe Facebook

Atunci cand credeam ca moda foliilor cromate a ajuns la final, americanii de la Forgiato ne lovesc in plin cu un Corvette Stingray finisat intr-un astfel de auriu. Si nu numai.

Contrastul dintre capota alungita a motorului si portbagajul scurtat, blocurile optice remarcabile sau aripile laterale de dimensiuni generoase, toate aceste detalii au transformat noul Chevrolet Corvette Stingray intr-o vedeta a soselelor.

Clientii supercarului american nu au nici un motiv a se plange nici daca vine cumva vorba de meniul interior, pachetul livrat in schimbul unei sume minime de 55.000 de dolari fiind desavarsit de motorizarea V8 de aproximativ 450 de cai putere.

Ce se intampla insa in cazul in care visezi la ceva mai mult de-atat? Ei bine, industria tuningului este extrem de generoasa atunci cand subiectul principal al discutiei il reprezinta cea de-a saptea generatie a legendarului Chevrolet Corvette.

Cel mai nou exemplar modificat al supercarului american joaca rolul de demo car pentru cei de la Forgiato si iese in evidenta in special datorita foliei cromate ce acopera intreaga caroserie - exceptand cateva elemente intalnite pe ici-colo.

Insertiile de plasa de la nivelul grilelor, prelungirea proeminenta destinata spoilerului fata, difuzorul de aer masiv din dotarea spoilerului spate sau eleronul ce continua linia portbagajului reusesc sa atraga si ele atentia celor din jur, alaturi de jantele bi-colore in cinci spite.

Nu stim, acum, daca lista cu imbunatatiri continua cumva si la nivelul cockpitului sau propulsorului aspirat de 6.2 litri, insa ceva ne spune ca toate aceste accesorii sunt mai mult decat suficiente pentru a te face sa arunci o privire asupra Chevrolet-ului Corvette Stingray in cauza.

Dar asta nu inseamna neaparat ca am opta pentru un tratament similar. Tu ai merge pe un astfel de tuning?

Chevrolet Corvette Stingray by Forgiato

Chevrolet Corvette Stingray by Forgiato

Chevrolet Corvette Stingray by Forgiato

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Chevrolet Corvette Stingray by Forgiato
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 24 Martie 2015