Ce convenabil. Acum poti cumpara o masina care transporta sapte persoane... cu 300 km/h

Ce convenabil. Acum poti cumpara o masina care transporta sapte persoane... cu 300 km/h
  • Brabus anunta pachetul 850 XL pentru Mercedes GLS63 AMG
  • SUV-ul ascunde sub capota un total de 850 CP si 1.450 Nm
  • Viteza maxima este limitata la 350 de kilometri pe ora
Distribuie pe Facebook

In cazul in care cei 250 de kilometri pe ora ai Mercedes-ului GLS63 AMG nu te multumeau pe deplin, ei bine... acum ai ocazia de a mai adauga alti 50 km/h prin generozitatea germanilor de la Brabus.

Echipat cu un propulsor V8 bi-turbo de 585 de cai putere si capabil sa sprinteze de la 0 la 100 km/h in numai 4.6 secunde, noul Mercedes GLS63 AMG este genul de automobil care nu mai are nevoie de niciun fel de introducere ori prezentare.

Nu de alta, dar pana la urma urmei... cate alte modele se mai pot lauda cu asemenea performante in conditiile in care fisa tehnica anunta in cazul de fata o greutate care depaseste 2.500 de kilograme inainte de a lua in considerare si cele sapte persoane de pe scaune?

Chiar si asa, pentru clientii nemultumiti de cifrele si numerele anterior mentionate, compania Brabus a pregatit o solutie pe nume 850 XL, a carei principala atractie o reprezinta motorizarea de sase litri, ce dezvolta exact 850 de cai putere.

Mercedes GLS de la BrabusMercedes GLS de la Brabus

Mercedes GLS de la Brabus

Adaugam in meniu si un cuplu maxim de 1.450 de Newton-Metri, iar timpul de doar 4.2 secunde necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri nu mai reprezinta niciun fel de surpriza majora - situatie valabila inclusiv in cazul vitezei de top limitata la 300 km/h.

Pe langa minunile din compartimentul motor, acelasi Mercedes GLS63 AMG se mai remarca in versiunea Brabus 850 XL si printr-o pereche de spoilere restilizate cu ajutorul fibrei de carbon pentru o doza extra de agresivitate vizuala.

De la nivelul exteriorului nu lipsesc insa nici pragurile laterale proeminente ori jantele din aliaj de dimensiuni mai mult decat generoase, vestile bune continuand cu insertiile de piele fina si, din nou, ornamentele din fibra de carbon caracteristice de-aceasta data interiorului.

Informatiile oficiale cu privire la costul modelului Brabus 850 XL lipsesc cu desavarsire pentru moment, singura certitudine constand in faptul ca automobilul cu pricina va fi construit numai la comanda. Pana la urma urmei, cati oameni de pe aceasta planeta au nevoie de un SUV care sa transporte sapte persoane cu o viteza maxima de... sapte persoane? Exact asta ziceam si noi...

Mercedes GLS de la Brabus

Mercedes GLS de la BrabusMercedes GLS de la Brabus

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Mercedes GLS de la Brabus
mai multe