Cel mai nonconformist Nissan GT-R din lume ne arata caroseria sa gravata

Cel mai nonconformist Nissan GT-R din lume ne arata caroseria sa gravata
  • Cel mai nonconformist Nissan GT-R al planetei vine de la Kuhl Racing
  • Proiectul japonezilor are o caroserie gravata si un wide-body kit extrem
  • Lista cu bunatati include si suspensie pneumatica, respectiv 820 cai putere
Distribuie pe Facebook

Exista numeroase moduri si chipuri in care poti modifica un Nissan GT-R, insa reteta aleasa de japonezii de la Kuhl Racing depaseste orice fel de imaginatie.

Au trecut deja trei saptamani de la Tokyo Auto Salon 2016, insa intreaga planeta continua sa dezbata proiectele de tuning dezvaluite la momentul respectiv.

In centrul atentiei se regaseste si de-aceasta data Nissan-ul GT-R de la Kuhl Racing, creatia japonezilor impresionand in special prin caroseria sa gravata.

Auriul cu finisare cromata se inscrie si el pe lista atractiilor principale de ordin exterior, meniul cu pricina incheindu-se in cele din urma wide-body kit-ul.

Nissan GT-R cu caroseria gravata

Nissan GT-R cu caroseria gravataNissan GT-R cu caroseria gravata

Wide-body kit ce cuprinde o multitudine de elemente proeminente, supradimensionate si, bineinteles, agresiv stilizate - vezi spoilerele fata si spate.

Lasam insa in urma modificarile operate la nivelul caroseriei si ne indrepta atentia catre jante, care ne intampina alaturi de un design in zece spite.

Garda la sol de numai cativa milimetri atrage si ea atentia tuturor celor din jur, secretul din spatele acestui detaliu constand intr-o suspensie pneumatica.

Despre interior nu avem niciun fel de informatie, oficialii Kuhl Racing preferand sa anunte in schimb ca motorul V6 ascuns sub capota dezvolta acum 820 CP.

Caii putere spun doar o mica parte a povestii, aceeasi unitate twin-turbo de 3.8 litri reusind sa se faca remarcata inclusiv prin modul in care arata.

Asemanator unei opere de arta este si sistemul de evacuare ce se incheie in cazul de fata cu trei tobe realizate din titan si montate central.

Nissan GT-R cu caroseria gravata

Nissan GT-R cu caroseria gravata

Nissan GT-R cu caroseria gravata

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Nissan GT-R cu caroseria gravata
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 8 Februarie 2016