Chevrolet Camaro SS by DD Customs: Tuning german pentru modelul american

Chevrolet Camaro SS by DD Customs: Tuning german pentru modelul american
  • Germanii de la DD Customs au pregatit un tuning pentru americanul Chevy Camaro SS
  • Ofera companiei din Hamburg include detalii exterioare din fibra de carbon si jante pe 22 inch
  • Clientii au la dispozitie, de asemenea, si un total de pana la 426 cai putere si 569 Newton-Metri
Distribuie pe Facebook

Cu un Dodge Challenger capabil sa ofere un total de pana la 707 cai putere, sansele ca cineva sa mai cumpere vreun Camaro SS sunt extrem de mici. In cazul in care ai pus insa deja mana pe un exemplar al muscle car-ului Chevrolet, germanii de la DD Customs vor sa te ajute sa mai scapi din cosmarurile cauzate de proaspat lansatul SRT Hellcat.

Inca de la bun inceput tinem sa te avertizam ca nu e cazul sa iti faci planuri prea mari. Singurele imbunatatiri operate de specialistii companiei de tuning din Hamburg in compartimentul motor constau intr-o simpla optimizare a unitatii de control, oferita alaturi de un filtru de aer K&N, plus un sistem de evacuare cu valve controlabile. Drept urmare, valorile maxime nu au crescut chiar intr-un mod spectaculos, motorizarea V8 de 6.2 litri punand acum la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 474 CP si 609 Nm - de la 426 cai putere si 569 Newton-Metri.

Pentru cei interesati de acest aspect, precizam ca oficialii germani din cadrul DD Customs nu s-au grabit sa anunte si performantele rezultate - iar aici ne referim in mod special la timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 kilometri pe ora, acestia multumindu-se sa afirme in schimb ca posesorii modelului Chevrolet Camaro SS mai pot opta si pentru alte bunatati tehnice, precum suspensia KW Variant 1.

Pe plan estetic, principala atractie o reprezinta contrastul dat de caroseria finisata in negru si jantele pe 22 inch de culoare rosie, insa asta nu inseamna neaparat ca prelungirea atasata spoilerului fata sau difuzorul posterior de dimensiuni generoase - ambele realizate din fibra de carbon, impreuna cu capota motorului, vor trece complet neobservate. Lucru valabil si pentru cele patru tips-uri, de 115 milimetri fiecare, de altfel.

Chevrolet Camaro SS by DD Customs

Chevrolet Camaro SS by DD CustomsChevrolet Camaro SS by DD CustomsChevrolet Camaro SS by DD Customs

Chevrolet Camaro SS by DD Customs

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Chevrolet Camaro SS by DD Customs
mai multe