Cine spunea ca Passatu-i o masina plictisitoare nu a vazut inca ce poate versiunea germanilor de la ABT

Cine spunea ca Passatu-i o masina plictisitoare nu a vazut inca ce poate versiunea germanilor de la ABT
  • Cel mai nou tuning destinat actualului VW Passat vine de la ABT Sportsline
  • Oferta germanilor cuprinde diverse modificari de ordin tehnic si estetic
  • Preturile ingredientelor in cauza lipsesc cu desavarsire pentru moment
Distribuie pe Facebook

Toate Passat-urile sunt plictisitoare, exceptand versiunea celor de la ABT, care se lauda cu o unitate turbo de doi litri si... 336 de cai putere.

Sa fim bine intelesi. Aceasta nu este nici pe departe prima incercare a germanilor de la ABT Sportsline de a imbunatati ultima generatie a modelului Volkswagen Passat.

Comparativ cu meniul anterior, propunerea celebrei companii de tuning din Kempten include acum si un plus de 56 de cai putere pentru versiunea 2.0 TSI de 280 CP.

Dar cei 336 de cai putere rezultati in urma optimizarii unitatii de control spun doar o parte a povestii, vestile bune continuand cu valoarea de 420 Nm din dreptul cuplului maxim.

VW Passat de la ABT SportslineVW Passat de la ABT Sportsline

In atentia companiei ABT Sportsline a intrat si varianta 2.0 TSI de 220 cai putere, care anunta dupa interventia tunerului german din Kempten un total de 290 CP si, din nou, 420 Nm.

Nu au fost lasati deoparte, de asemenea, nici posesorii modelelor 1.4, respectiv 1.8 TSI, care s-au ales cu alti 30 de cai putere, ajungand astfel la 180, respectiv 210 CP.

Pentru cei care au pus mana pe un Volkswagen Passat cu motorizarea 2.0 TDI, solutiile disponibile la acest moment ajung pana la 270 CP si 540 Nm in cazul unitatii BiTDI.

VW Passat de la ABT Sportsline

Oferta destinata propulsoarelor cu o singura turbina cuprinde, in schimb, 215 CP si 440 Nm pentru versiunea de 190 CP, respectiv 170 CP si 380 Nm pentru varianta de 150 CP.

Asemeni cazurilor anterioare, posesorii ultimei generatii a masinii de clasa medie din Wolfsburg pot opta si de-aceasta data pentru diverse modificari de ordin estetic.

Vorbim, mai exact, despre spoilere fata / spate agresiv stilizate, despre praguri laterale proeminente, dar si despre jante din aliaj cu dimensiuni de pana la 21 inch.

VW Passat de la ABT SportslineVW Passat de la ABT Sportsline

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze VW Passat de la ABT Sportsline
mai multe