Ciudatenia Zilei: Brabus are la vanzare un Mercedes G500... Pick-Up

Ciudatenia Zilei: Brabus are la vanzare un Mercedes G500... Pick-Up
  • Brabus are la vanzare un Mercedes G500 din 2002... transformat in camioneta
  • Motorul V8 a suferit si el multiple modificari, avand acum o capacitate de 6.1 litri
  • Ineditul proiect de tuning al germanilor poate fi al tau pentru suma de 98 mii euro
Distribuie pe Facebook

Poate ca nu are aceeasi carisma precum un G63 AMG 6x6, insa nici exemplarul din cazul de fata nu este unul de lepadat. Mai ales daca iubesti sa iesi din multime si spargi tiparele.

Atunci cand nu sunt preocupati cu modificarea vreunui Mercedes de ultima generatie, germanii de la Brabus mai dau buzna prin garajul din dotare si mai scot la vanzare cateva dintre vechile exemplare care i-au facut celebri.

Printre acestea se numara, spre surprinderea noastra, inclusiv un G500 din 2002 transformat in camioneta si accesorizat ulterior cu un propulsor V8 de 6.1 litri, capabil sa livreze tuturor celor patru roti undeva in jurul a 400 CP.

BRABUS 6.1 Widestar XXLBRABUS 6.1 Widestar XXL

BRABUS 6.1 Widestar XXL

De asemenea, nu lipsesc din meniu nici modificarile de ordin estetic, ineditul proiect al celebrei companii din Bottrop remarcandu-se printr-un plus vizibil de agresivitate comparativ cu momentul iesirii sale de pe portile fabricii Mercedes

In schimb, cockpitul ilustreaza perfect luxul si rafinamentul german, elementele proeminente si detaliile supradimensionate ce insotesc departamentul exterior aflandu-se intr-un contrast total cu insertiile de piele interioare.

Acelasi G500 din 2002 transformat in camioneta nu duce insa nici lipsa ornamentelor din lemn masiv, a cusaturilor contrastante - realizate partial sub forma de carouriu sau a sistemului audio de inalta fidelitate.

Optiunea ideala pentru cei care iubesc sa iesa din multime si sparga tiparele, ineditul proiect de tuning al germanilor de la Brabus a parcurs numai 30.533 de kilometri de-a lungul timpului si are un pret de achizitie de 98.000 de euro. Un pret mare la prima vedere, dar mult mai mic decat acum 13 ani, atunci cand i-a scos din buzunare posesorului sau aproximativ 244.000 de euro...

BRABUS 6.1 Widestar XXL

BRABUS 6.1 Widestar XXL

BRABUS 6.1 Widestar XXL

BRABUS 6.1 Widestar XXL

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze BRABUS 6.1 Widestar XXL
mai multe