Clientul austriac, pasiunea pentru Star Wars si BMW-ul StormTrooper by Vilner

Clientul austriac, pasiunea pentru Star Wars si BMW-ul StormTrooper by Vilner
  • Cel mai nou proiect Vilner are la baza vechiul BMW M6 Convertible
  • Automobil bavarez a primit numeroase imbunatatiri interioare si exterioare
  • Motorul V10 de cinci litri si 507 cai putere a scapat complet neatins
Distribuie pe Facebook

Pasionat pana peste masura de seria Star Wars, un austriac a dat buzna la Vilner pentru a-si transforma M6-le din dotare intr-un... StormTrooper pe patru roti. Recunoscuti pentru creatiile lor nastrusnice, specialistii bulgari nu au stat prea mult pe ganduri, ci s-au conformat numaidecat cerintelor neobsinuite venite din partea posesorului de BMW.

Gasindu-si sursa de inspiratie in proiectul Bullshark, o alta dorinta expresa a excentricului client austriac, cea mai noua creatie a bulgarilor de la Vilner reuseste sa impresioneze inca de la prima aparitie, intreg exteriorul fiind modificat pentru a atrage toate privirile asupra sa.

Vilner StormTrooperVilner StormTrooper

Vilner StormTrooper

Capota proeminenta a motorului V10, blocurile optice imprumutate de la japonezul Infiniti FX si cele cateva detalii angulare intalnite la nivelul spoilerului reprezinta principalele atractii ale partii frontale, in timp ce meniul destinat partii posterioare se limiteaza la o "simpla" prelungire aplicata spoilerului, respectiv portbagajului, ambele scoase in evidenta de dimensiunea lor generoasa.

Lista cu bunatati exterioare continua cu aripile laterale proeminente, ce gazduiesc acum jante pe 20 inch, in timp ce albul in trei straturi specific caroseriei este oferit in compania unui maroniu ce acopera majoritatea elementelor interioare. Elemente interioare imbracate fie in piele, fie in Alcantara, acompaniate insa fara discriminare atat de accente subtile finisate in alb, cat si de ornamente multiple realizate din fibra de carbon.

Asemeni proiectelor anterioare, imbunatatirile de ordin tehnic lipsesc cu desavarsire si din cazul de fata, ceea ce inseamna ca propulsia acestui StormTrooper pe patru roti este asigurata de motorizarea aspirata cu zece cilindri, capacitate de cinci litri si putere maxima de 507 CP caracteristica BMW-ului M6 Convertible aflat la baza.

Vilner StormTrooper

Vilner StormTrooperVilner StormTrooperVilner StormTrooper

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze Vilner StormTrooper
mai multe