Comanda speciala: Mercedes-ul S-Class cu piele verde si pasaje religoase

Comanda speciala: Mercedes-ul S-Class cu piele verde si pasaje religoase
  • Rusii de la TOPCAR modifica un nou exemplar Mercedes S600 Guard
  • Meniul include de-aceasta data piele si alcantara de culoare verde
  • Nu lipsesc din peisaj, de asemenea, nici accentele de lemn masiv
Distribuie pe Facebook

Pielea si lemnul vor face intotdeauna casa buna cu Mercedes-ul S-Class, insa ce se intampla atunci cand adaugi in meniu si putina Alcantara, respectiv inscriptii (cel mai probabil) extrase din Coran?

Iti mai aduci cumva aminte de Mercedes-ul S-Class Guard modificat recent de specialistii TOPCAR pentru un client rus? Ei bine, respectivul proiect de tuning se bucura acum de o noua versiune, ce-a luat calea Orientului Mijlociu.

Informatiile cu privire la nota finala de plata lipsesc cu desavarsire si de-aceasta data din peisaj, insa ceva ne spune ca avem de-a face cu o suma formata dintr-un total de cinci cifre. Nu de alta, dar comunicatul de presa publicat de compania moscovita anunta ca pielea Nappa intalnita la interiorul limuzinei germane a fost realizata pe comanda speciala, exclusiv pentru acest exemplar.

Mercedes S-Class Guard by TopCar

Mercedes S-Class Guard by TopCar

Acelasi lucru este valabil si pentru Alcantara finisata in aceeasi nuanta de verde smarald, cele doua materiale fiind unite de catre (aproape) infinite cusaturi contrastante, realizate partial sub forma de carouri.

Nici unul dintre elementele anterior mentionate, carora li se alatura si un set intreg de ornamente din mesteacan, nu reprezinta insa principalul punct de atractie, titlul in cauza revenindu-i seriei de inscriptii de la nivelul plafonului si panoului de bord. Inscriptii care, cel mai probabil, au ca sursa de provenienta Coranul - cartea sfanta a tuturor musulmanilor.

Asemeni celuilalt Mercedes S-Class Guard modificat de specialistii TOPCAR, nici acest exemplar nu a suferit imbunatatiri tehnice, propulsorul V12 bi-turbo de sase litri ascuns sub capota livrand in continuare rotilor spate, prin intermediul unei transmisii automate cu sapte rapoarte, un total de 530 cai putere si 830 Newton-Metri.

Mercedes S-Class Guard by TopCar

Mercedes S-Class Guard by TopCar

Mercedes S-Class Guard by TopCar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Mercedes S-Class Guard by TopCar
mai multe