Cu cat se vinde cel mai agresiv BMW M4 al planetei

Cu cat se vinde cel mai agresiv BMW M4 al planetei
  • Un BMW M4 Coupe modificat de Liberty Walk e de vanzare peste Ocean
  • Automobilul bavarez dispune inclusiv de jante Rotiform si suspensie KW
  • Nu lipsesc din meniu nici imbunatatirile sinonime cu un plus de performanta
Distribuie pe Facebook

Exista numeroase moduri si chipuri in care poti modifica un BMW M4, insa niciunul dintre pachetele propuse de industria tuningului nu se ridica la nivelul celui de la Liberty Walk.

Intamplator sau nu, un astfel de exemplar este de vanzare chiar acum peste Ocean, in schimbul unei sume care se ridica la aproximativ 105.000 de dolari.

Automobilul cu pricina are numai un doi "vechime", iar kilometrajul sau indica circa 24.140 km parcursi de la momentul fabricarii sale (2014) si pana in prezent.

Lasam insa in urma detaliile legate de starea acestui BMW M4 Coupe si ne indreptam atentia catre lista cu modificari, care ne intampina cu fel si fel de bunatati.

BMW M4 de la Liberty WalkBMW M4 de la Liberty Walk

Dupa cum precizam si anterior, principala atractie o reprezinta in cazul de fata pachetul Liberty Walk, ce cuprinde numeroase detalii sinonime cu agresivitatea absoluta.

Partea frontala a masinii bavareze vine, de exemplu, cu o prelungire proeminenta, greu de trecut cu vederea, situatia repetandu-se la nivelul capotei portbagajului.

Lateralul este insa cel care ne cucereste pe deplin, extensiile supradimensionate aplicate aripilor conferindu-i un aspect mai impunator ca oricand acestui BMW M4 Coupe.

BMW M4 de la Liberty WalkBMW M4 de la Liberty Walk

Tot la capitolul elemente demne de mentionat putem trece, de asemenea si jantele Rotiform pe 20 inch, combinatie cu o suspensie de tip coilover de la KW.

Meniul propus de exemplarul din cazul de fata se incheie in cele din urma cu roll cage-ul montat in locul banchetei spate si imbunatatirile operate pentru un plus de performanta.

Imbunatatiri precum ECU Stage 2, admisie din carbon si sistem de evacuare IPE, care cresc cel mai probabil puterea motorului I6 bi-turbo pana pe la 550 de cai putere.

BMW M4 de la Liberty WalkBMW M4 de la Liberty Walk

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze BMW M4 de la Liberty Walk
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 26 Ianuarie 2016