Cu o masina ca asta ai da-o pe spate chiar si pe Kim Kardashian

Cu o masina ca asta ai da-o pe spate chiar si pe Kim Kardashian
  • Dealer-ul BMW din Abu Dhabi se lauda cu un i8 finisat in nuanta Twilight Purple
  • Exemplarul cu pricina dispune inclusiv de numeroase ornamente exterioare din carbon
  • Interiorul supercarului bavarez propune o combinatie clasica de piele neagra si bej
Distribuie pe Facebook

Un proiect al diviziei BMW Abu Dhabi, urmatorul i8 iese in evidenta in special prin caroseria finisata in nuanta Twilight Purple si decorata cu numeroase ornamente din fibra de carbon.

Liniile iesite din mainile designerilor BMW l-au transformat intr-una dintre cele mai spectaculoase aparitii de pe sosele, insa noul i8 inseamna ceva mai mult decat niste forme ale caroseriei extrem de sexy.

Disponibil la vanzare in schimbul unei sumei care iti poate asigura cu mare usurinta serviciile unui Porsche 911 Carrera 4S, automobilul bavarez de inalta performanta impresioneaza inclusiv prin tehnologiile din dotare.

Altfel spus, noul BMW i8 se poate lauda atat cu un sasiu din aluminiu, cat si cu o celula a pasagerilor din fibra de carbon, celor doua elemente inovatoare alaturandu-li-se un sistem de propulsie hibrid.

BMW i8 in Twilight PurpleBMW i8 in Twilight Purple

BMW i8 in Twilight Purple

Unul care, dupa cum cel mai probabil inca iti amintesti, combina un benzinar turbo in trei cilindri si de 1.5 litri cu nelipsitul motor electric si o baterie de inalta tensiune pentru un total de aproximativ 362 de cai putere.

In libera traducere, exista toate conditiile necesare atingerii unei acceleratii de la 0 la 100 km/h in numai 4.4 secunde, respectiv a unei viteze maxime limitate electronic la pragul celor 250 de kilometri pe ora.

Fiind un hibrid, noul BMW i8 reuseste sa socheze inclusiv prin valoarea din dreptul consumului de carburant, automobilul bavarez de inalta performanta avand nevoie de doar 2.1 litri de benzina pentru a parcurge 100 km.

BMW i8 in Twilight Purple

Sa iesi in evidenta este singurul lucru care conteaza atunci cand iti cumperi o masina? Atunci ai nimerit exact la locul potrivit, exemplarul din cazul de fata fiind capabil sa o dea pe spate chiar si pe Kim Kardashian.

Explicatia? Un proiect al diviziei BMW Abu Dhabi, urmatorul i8 iese in evidenta in special prin caroseria finisata in nuanta Twilight Purple si decorata cu numeroase ornamente din fibra de carbon marca AC Schnitzer.

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici jantele din aliaj cu design unic, in timp ce interiorul... ei bine, interiorul se scalda in piele de culoare neagra sau bej, cusuta cu ata albastra, dupa cum se poate observa inclusiv in aceste imagini.

BMW i8 in Twilight Purple

BMW i8 in Twilight PurpleBMW i8 in Twilight PurpleBMW i8 in Twilight Purple

BMW i8 in Twilight Purple

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (35) Poze BMW i8 in Twilight Purple
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 5 Octombrie 2016