Detii o Skoda Octavia RS? Ce-ai zice de un tuning de 300 cai putere?

Detii o Skoda Octavia RS? Ce-ai zice de un tuning de 300 cai putere?
  • Primul tuning pentru noua Skoda Octavia RS vine de la MTM
  • Compania germana ofera un total de pana la 300 CP si 430 Nm
  • Clientii pot opta si pentru alte imbunatatiri de ordin tehnic
Distribuie pe Facebook

Craciunul a venit mai devreme pentru posesorii noii Skoda Octavia RS, germanii de la MTM anuntand astazi o sumedenie de bunatati tehnice si estetice pentru cea de-a treia generatie a modelului ceh de inalta performanta.

Diesel sau benzina?

Fara nici un fel de aroganta sau nepolitete, tinem sa te anuntam ca raspunsul tau nu conteaza de nici un fel. Si asta "din pricina" faptului ca germanii de la MTM s-au pus pe inmultit caii putere fara discriminare, atat pentru versiunea diesel, cat si pentru varianta pe benzina.

In urma tratamentului suferit, unitatea 2.0 TDI de 184 CP si 380 Nm ofera un surplus de 36 cai putere si 70 Newton-Metri, cei 220 CP si 450 Nm prezenti acum in compartimentul motor anuntandu-se arhisuficienti pentru a cobori timpul necesar sprintului 0 - 100 km/h de la 8.1 la 7.8 secunde.

Skoda Octavia RS by MTM

Pentru cei care au mers pe serviciile propulsorului 2.0 TSI, valorile maxime au evoluat catre un total de 300 cai putere si 430 Newton-Metri, sinonim atat cu o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 6.7 secunde, cat si cu o viteza maxima de 249 de kilometri pe ora.

Ca si cheltuieli, avem de la 1.500 de euro pentru versiunea 2.0 TDI, respectiv de la 1.700 de euro pentru varianta 2.0 TSI.

Lista cu imbunatatiri continua.

Inca mai dispui de cateva economii pe care ai decis sa le investesti in propria masina? Ei bine, atunci afla ca meniul propus de specialistii celebrei companii de tuning din Wettstetten nu se limiteaza la pachetul de performanta anterior mentionat.

Skoda Octavia RS by MTM

Altfel spus, cei care au pus mana pe un exemplar al noii Skoda Octavia RS mai au la dispozitie si o pereche de jante pe 18 sau 19 inch, cu preturi cuprinse intre 1.500 si 2.092 de euro - in functie de alegerea facuta.

Pentru o doza extra de sportivitate vizuala, coborarea garzii la sol reprezinta un must, germanii de la MTM venind cu diverse solutii, fie arcuri sport sau un set de coilovere, pentru ducerea la bun sfarsit a acestei operatiuni.

Alte modificari disponibile includ filtru de aer sport (95 de euro), distantiere pentru jante (108 euro per axa) si covorase pentru interior (149 euro), respectiv carpeta pentru portbagaj (75 euro), cei mai risipitori dintre clientii celei de-a treia generatie a modelului ceh de inalta performanta fiind serviti si cu un sistem de franare pentru putea fata, dotat cu discuri Brembo pe 380 mm, etriere in sase pistonase si pret de 5.116 euro.

Skoda Octavia RS by MTM

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Skoda Octavia RS by MTM
mai multe