Este una dintre cele mai speciale masini din Romania. Are 850 CP sub capota si un interior facut la comanda

Este una dintre cele mai speciale masini din Romania. Are 850 CP sub capota si un interior facut la comanda
  • Cel mai nou proiect de tuning al bulgarilor de la Vilner are la baza un Shelby Super Snake din Romania
  • Automobilul american de inalta performanta propune acum la interior o combinatie de piele bej si alcantara neagra
  • Nu lipsesc din meniu nici cusaturile contrastante de culoare bej sau ornamentele din fibra de carbon
Distribuie pe Facebook

Strazile pline de gropi ale Romaniei se pot lauda cu "gazduirea" uneia dintre cele mai speciale masini propuse de industria auto americana: un Shelby Super Snake fabricat in cursul anului 2013 si modificat ulterior de compania Vilner.

De la un banal Renault Megane RS si pana la un Bugatti Veyron in valoare de peste un milion de euro, pe strazile pline de gropi ale Romaniei intalnesti o larga varietate de masini sport.

Printre automobilele cu pretentii se numara si acest Shelby Super Snake din 2013, care a cucerit intreg mapamondul cu al sau interior modificat de specialistii companiei bulgare de tuning Vilner.

Shelby Super Snake de la Vilner

Spre deosebire de momentul iesirii sale de pe linia de productie, fiorosul muscle car american propune acum o combinatie clasica de negru si bej, realizata cu ajutorul insertiilor de piele, respectiv accentelor de alcantara.

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici cusaturile contrastante de culoare rosie, ornamentele din fibra de carbon omniprezente la nivelul consolei centrale punand capat listei cu atractii principale.

La final - in stilul caracteristic Vilner, de altfel, acest Shelby Super Snake din 2013 s-a intors pe mainile proprietarului sau din Romania alaturi de doua genti speciale, inspirate de interiorul masinii.

Shelby Super Snake de la Vilner

Shelby Super Snake de la VilnerShelby Super Snake de la Vilner

Asa cum era de asteptat, modificarile de ordin tehnic lipsesc cu desavarsire din peisaj, insa fiorosul muscle car american este unul dintre acele automobile care nu mai necesita niciun fel de imbunatatire.

Fiecare dintre cele numai 500 de exemplare fabricate de celebra companie auto din Texas se bucura de prezenta sub capota a unui propulsor cu opt cilindri in V si capacitate de 5.8 litri, ajutat de un compresor mecanic de la Kenne Bell.

Drept urmare, clientul are la dispozitie un total de 850 de cai putere si 830 de Newton-Metri, un Shelby Super Snake eclipsand din punctul de vedere al valorilor maxime multe modele de la Ferrari, Porsche sau Lamborghini.

Shelby Super Snake de la Vilner

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Shelby Super Snake de la Vilner
mai multe