Fan Sleepere? Ce-ai zice de un Volvo cu motor de Corvette?

Fan Sleepere? Ce-ai zice de un Volvo cu motor de Corvette?
  • Un Volvo V90 cu motor de Corvette este de vanzare in SUA
  • Break-ul suedez ofera 350 CP si transmisie manuala
  • Pretul de achizitie se ridica la suma de 9.200 dolari
Distribuie pe Facebook

Nimeni nu s-a gandit pana acum la vechiul Volvo V90 ca la o masina sport, iar motivele sunt lesne de inteles. In cazul de fata insa, situatia sta cu totul si cu totul altfel, exemplarul cu pricina gazduind in compartimentul motor un V8 de Chevrolet Corvette. Totul la 9.200 de dolari.

Te afli in cautarea unui model practic, dar performant in acelasi timp? Ei bine, industria auto ofera numeroase optiuni in acest sens, inclusiv break-uri cu pana la 585 de cai putere sub capota.

Intr-adevar, pretul de peste 120.000 de euro caracteristic Mercedes-ului E63 AMG S nu este chiar pe buzunarul oricui, insa exista si solutii mai ieftine de atat. Mult mai ieftine, mai bine zis.

Una dintre acestea se regaseste peste Ocean, un tehnician Volvo din Statele Unite ale Americii oferindu-si la vanzare propriul exemplar V90 pe care l-a dotat cu un propulsor V8 LS1.

Volvo V90 cu motor V8Volvo V90 cu motor V8

Volvo V90 cu motor V8

Preluat de la un Chevrolet Corvette de generatie mai veche, motorul aspirat cu opt cilindri in V produce un total de 350 de cai putere si vine la pachet alaturi de o cutie manuala in sase rapoarte.

Un sistem de evacuare sport promite sa creasca senzatia de sportivitate traita de cei aflati la bordul break-ului suedez, in timp ce jantele pe 17 inch completeaza de minune linii patratoase ale caroseriei.

Interiorul de piele a vazut zile si mai bune, insa starea scaunelor este mai mult decat decenta daca tinem cont de cei aproximativ 230.000 de kilometri parcursi din 1997 si pana in prezent.

Pe langa conversia propriu-zisa, care contrasteaza puternic exteriorul scapat aproape neatins, acest Volvo V90 impresioneaza intr-un mod placut si prin pretul sau de achizitie: 9.200 euro.

Mult sau putin, depinde de unghiul din care privesti. Cert este ca ne-ar surade de minune un astfel de automobil, caruia sa-i atasam eventual si un sistem de supraalimentare...

Volvo V90 cu motor V8

Volvo V90 cu motor V8Volvo V90 cu motor V8

Iata si o scurta prezentare video a acestui Volvo V90 cu motor de Chevrolet Corvette!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Volvo V90 cu motor V8
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 24 Noiembrie 2014