G-Power are un nou pachet de tuning pentru vechiul BMW M3 Coupe

G-Power are un nou pachet de tuning pentru vechiul BMW M3 Coupe
  • G-Power revine cu un nou tuning pentru vechiul BMW M3 E92
  • Germanii ofera acum un sistem de supraalimentare cu 630 CP
  • Sprintul 0 - 100 km/h coboara pana la patru secunde
Distribuie pe Facebook

In timp ce marea majoritate a companiilor de tuning se inghesuie sa descopere noul BMW M4 Coupe, germanii de la G-Power par sa-si fi propus sa mai aiba parte de cateva experiente memorabile alaturi de vechiul M3 E92.

Pentru cei care nu s-au grabit sa faca trecerea de la BMW M3 E92 la M4 Coupe, germanii de la G-Power au pregatit un nou sistem de supraalimentare cu compresor mecanic de la ASA.

Disponibil in schimbul unei pret de pornire de 13.500 de euro, upgrade-ul cu pricina urca valorile maxime ale propulsorului V8 de patru litri cu 210 CP si 590 Nm, pana la un total de 630 CP si 590 Nm.

BMW M3 E92 Coupe by G-Power

Rezultatul? Ei bine, in urma tratamentului suferit, BMW-ul M3 E92 poate accelera de la 0 la 100 km/h in numai patru secunde, in timp ce ecuatia 0 - 200 km/h isi gaseste rezolvarea dupa aproximativ 10.5 secunde.

Mult mai importanta de atat este insa noua valoare din dreptul vitezei maxime, automobilul bavarez de inalta performanta oferindu-le acum pasagerilor sai o incursiune pana la si dupa pragul celor 330 kilometri pe ora.

Din punctul de vedere al imbunatatirilor de ordin vizual nu avem nici un fel de schimbare sau surpriza - fie ea catusi de mica, clientii putand opta in continuare pentru aceleasi elemente realizate din fibra de carbon disponibile si pana acum.

O afirmatie similara putem face si despre optiunile in materie de jante, suspensii sau sisteme de franare si evacuare, pe cand meniul interior ramane in continuare la fel de provocator datorita posibilitatilor practic nelimitate atunci cand vine vorba despre alegeri.

Asadar, acestea fiind spuse, noi ne oprim aici. Nu inainte de a recunoaste ca ne-am bucura in cazul in care industria tuningului si-ar pastra atasamentul fata de vechiul BMW M3 E92 si ar veni cu noi proiecte baza pe generatia anterioara a super-coupe-ului bavarez. Pana a descoperi totusi ce ne rezerva viitorul, propunem sa ne concentram pe ce anume ne ofera prezentul:

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze BMW M3 E92 Coupe by G-Power
mai multe