GeigerCars anunta un tuning extrem pentru noul Corvette Stingray

GeigerCars anunta un tuning extrem pentru noul Corvette Stingray
  • GeigerCars modifica noul Corvette Stingray
  • Tunerul german ofera un sistem de supraalimentare
  • Valorile maxime numara acum 590 CP si 757 Nm
Distribuie pe Facebook

Nimeni nu s-a plans pana acum de performantele noului Corvette Stingray, insa acest lucru nu i-a oprit pe germanii de la GeigerCars din a imbunatati cifrele si numerele ultimei generatii a legendarului supercar american. Iar asta nu poate decat sa ne bucure, mai ales daca tinem cont de modul in care se prezinta rezultatul final.

"Vinovat" de mai toate reusitele noului Chevrolet Corvette Stingray, propulsorul V8 de 6.2 litri a fost primul luat la tinta de germanii de la GeigerCars, compresorul mecanic proaspat instalat sub capota ridicand valorile maxime cu 130 CP si 145 Nm, pana la un total de 590 cai putere si 757 Newton-Metri.

Doar Dumnezeu stie cum a evoluat timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h, insa cert este ca supraalimentarea unitatii aspirate prezente in compartimentul motor are ca rezultat direct cresterea vitezei maxime pana la pragul celor 320 de kilometri pe ora, proiectul celebrei companii de tuning devenind astfel una dintre cele mai rapide masini ale planetei - in special printre cele dotate cu o transmisie manuala.

Chevrolet Corvette Stingray by GeigerCarsChevrolet Corvette Stingray by GeigerCars

Chevrolet Corvette Stingray by GeigerCars

In ton cu imbunatatirea cifrelor si numerelor intalnite in cadrul fisei cu specificatii tehnice, suspensia standard oferita de noul Chevrolet Corvette Stingray a fost inlocuita cu una de tip coilover, marca si modelul KW variant 3, ce permite coborarea garzii la sol cu o valoare cuprinsa intre 10 - 35 mm pentru puntea fata, respectiv 10 - 45 mm pentru puntea spate.

La prima vedere, sistemul de franare a suferit si el cateva modificari, insa cum germanii de la GeigerCars nu s-au grabit sa anunte nici un fel de informatie cu privire la acest aspect, trecem rapid mai departe si ne indreptam privirea catre caroseria supercarului american, acolo unde observam numeroase accesorii realizate din fibra de carbon.

Vestile bune continua cu jantele forjate livrate intr-o combinatie de 19 / 20 inch (fata / spate), propunerea celebrei companii de tuning incheindu-se in cele din urma cu nuanta exterioara botezata "motorsport gold".

Pentru cei interesati direct de acest proiect, noul Chevrolet Corvette Stingray de la GeigerCars vine la pachet impreuna cu un pret de 113.000 euro, unde suma de 38.500 euro reprezinta exclusiv costul tratamentului in cauza.

Chevrolet Corvette Stingray by GeigerCarsChevrolet Corvette Stingray by GeigerCars

Chevrolet Corvette Stingray by GeigerCars

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Chevrolet Corvette Stingray by GeigerCars
mai multe