HPerformance ne dezvaluie ultima sa creatie, un Audi RS6 Avant de 700 CP

HPerformance ne dezvaluie ultima sa creatie, un Audi RS6 Avant de 700 CP
  • HPerformance a pregatit un pachet de tuning pentru noul Audi RS6 Avant
  • Propulsorul V8 twin-turbo regasit sub capota dezvolta acum 700 de cai
  • Greutatea super-break-ul din Ingolstadt a scazut cu circa 100 kilograme
Distribuie pe Facebook

Ajuns recent pe mainile specialistilor HPerformance, noul Audi RS6 Avant s-a ales cu un plus considerabil de putere. Astfel, multumita celor 700 CP cu care se poate lauda acum, ultima generatie a super-break-ului din Ingolstadt nu mai are nici un fel de problema in a se lua la tranta cu tot felul de supercaruri - inclusiv impresionantul Lamborghini Aventador LP700-4.

Plictisitor, banal, deloc interesant. Exista numerosi termeni care pot descrie cu mare precizie noul Audi RS6, insa nici unul dintre cei mentionati anterior nu se numara printre acestia. Nu de alta dar, spre deosebire de oricare alt break al planetei - exceptie facand modelele CLS, respectiv E63 AMG S, ultima generatie a super-Avant-ului din Ingolstadt se poate lauda cu o serie de performante demne de Cartea Recordurilor.

Sa o luam insa cu inceputul, si anume cu acceleratia. In ciuda faptului ca se poate "lauda" cu o greutate de aproximativ doua tone, noul Audi RS6 nu are nici macar cea mai mica problema in a atinge primii 100 km/h dupa numai 3.9 secunde. De asemenea, ultima generatie a super-Avant-ului din Ingolstadt nu dezamageste nici atunci cand vine vorba de viteza maxima, pasagerii urmand a se bucura de o incursiune pana la pragul celor 305 kilometri pe ora atunci cand se opteaza pentru pachetul Dynamic Plus disponibil in mod optional.

Audi RS6 Avant by HPerformance

Audi RS6 Avant by HPerformance

Secretul din spatele acestor cifre si valori de-a dreptul impresionante? Nimic special. Doar o motorizare V8 twin-turbo cu capacitate de patru litri, oferita in compania atat a unei transmisii cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, cat si a unui sistem de tractiune integrala. O motorizare V8 twin-turbo cu capacitate de patru litri care, de asemenea, transforma noul Audi RS6 intr-o alegere populara printre marile nume ale industriei tuningului.

Asadar, dupa ce a fost luata la modificat, pe rand, de catre ABT Sportsline, MTM sau O.CT, ultima generatie a super-Avant-ului din Ingolstadt a ajuns acum pe mainile specialistilor HPerformance, germanii storcand pana la 700 de cai putere si 860 de Newton-Metri in urma optimizarii unitatii de control si instalarii unui sistem de evacuare cu valve controlabile. Pentru cei care viseaza la numere si mai spectaculoase de-atat, oficialii companiei din Osterburken au anuntat deja ca un nou upgrade este pe drum, acesta urmand sa includa, printre altele, si o pereche de turbine... ceva mai mari ca pana acum.

Audi RS6 Avant by HPerformance

Audi RS6 Avant by HPerformance

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Audi RS6 Avant by HPerformance
mai multe