HRE pregateste pentru SEMA 2013 o surpriza clasica, de 1.200 cai putere

HRE pregateste pentru SEMA 2013 o surpriza clasica, de 1.200 cai putere
  • HRE si Pure Vision LLC vin la SEMA cu un Chevrolet Camaro modificat
  • Imbunatatirile exterioare includ detalii din carbon si jante cu pneuri Pirelli
  • Sub capota impresionantului muscle car se ascund acum 1.200 cai putere
Distribuie pe Facebook

Desi au mai ramas circa cinci saptamani pana ce SEMA Show 2013 isi va deschide larg portile, surprizele ce vor da savoare editiei din acest an a legendarului salon american de tuning nu contenesc sa apara.

Dupa ce sud-coreenii de la Hyundai si americanii de la Bisimoto Engineering au dezvaluit in urma cu numai doua zile ca au de gand sa ia prin surprindere vizitatorii SEMA Show 2013 cu un exemplar Genesis Coupe de 1.000 cai putere, astazi este randul celor de la HRE sa faca un anunt major. Celebra companie de jante din California face echipa cu Pure Vision LLC si aduce la editia din acest an a legendarului salon de tuning din Las Vegas o surpriza clasica, inzestrata cu nici mai mult, nici mai putin de 1.200 cai putere.

Din pacate, informatiile oficiale cu privire la acest subiect se opresc aici insa, dupa cum putem vedea din fotografia facuta publica de HRE, impresionantul proiect are la baza un exemplar Chevrolet Camaro de generatie a doua. Un exemplar Chevrolet Camaro de generatie a doua care urmeaza sa iasa in evidenta in special prin accesoriile de fibra de carbon regasite la nivelul caroseriei, dar si prin jantele cu design in sapte spite duble, incaltate cel mai probabil cu anvelope Pirelli.

Mai mult de-atat, nu ar fi de mirare daca pe lista cu imbunatatiri propusa de HRE si cu Pure Vision LLC si-ar mai face aparitia si o noua suspensie, respectiv un sistem de franare de inalta performanta - ambele capabile sa tina in frau cei 1.200 cai putere storsi de specialistii Nelson Racing Engines, surpriza clasa pregatita de cele doua importante comanii americane fiind asteptata sa se bucure, de asemenea, si de prezenta unui interior complet customizat.

Chevrolet Camaro by HRE

Distribuie pe Facebook
mai multe