Intre circuit si piata: Povestea unui BMW M3 Sedan de 300 km/h

Intre circuit si piata: Povestea unui BMW M3 Sedan de 300 km/h
  • Germanii de la MR Car Design vin cu un nou tuning pentru vechiul BMW M3 E90
  • Tratamentul cu pricina propune un plus de sportivitate atat pe plan vizual, cat si tehnic
  • Clientii au la dispozitie un total de 450 CP, suspensie coilover noi frane si jante pe 19"
Distribuie pe Facebook

Cu 450 de cai putere sub capota si suficient spatiu pentru cinci pasageri, urmatorul BMW M3 Sedan se anunta optiunea ideala pentru persoanele multifunctionale.

Cauti un automobil pentru circuit, dar care in acelasi timp sa te ajute si la treburile zilnice, precum mersul la cumparaturi? Viteza maxima reprezinta un aspect important pentru tine, insa nu vrei sa renunti nici la confort? Sa stii ca nu esti singurul care se afla in aceasta ipostaza.

Acelasi lucru se poate spune si despre posesorul urmatorului BMW M3 E90, care a apelat la specialistii MR Car Design pentru un plus de performanta. Asa se face ca exemplarul sau se bucura acum de un total de 450 de cai putere si 430 de Newton-Metri, suficient pentru ca acul vitezometrului sa urce pana la 300 de kilometri pe ora.

BMW M3 Clubsport de la MR Car DesignBMW M3 Clubsport de la MR Car Design

Iar surprizele nu se opresc aici. Numeroase modificari au fost operate inclusiv la nivelul trenului de rulare, iesirile pe circuit anuntandu-se o adevarata placere multumita suspensiei coilover KW Clubsport Variant 2, respectiv sistemului de franare cu discuri Stoptech de pana la 380 de milimetri.

Cei mai atenti la detalii vor remarca, de asemenea, si jantele pe 19 inch dotate cu anvelope Michelin Pilot Sport Cup sau tricolorul M ce orneaza spoilerele fata / spate agresiv stilizate, pachetul de tuning incheindu-se in cele din urma cu evacuarea Akrapovic, scaunele de tip scoica si roll cage-ul care inlocuieste aparent bancheta.

Pentru cei interesati direct de o astfel de conversie, precizam ca oficialii MR Car Design nu au publicat niciun fel de informatie cu privire la nota de plata din spatele acestor modificari. Cert este ca intregul proiect are un cost mai mic decat pretul de pornire al unui BMW M3 F80 nou-nout.

BMW M3 Clubsport de la MR Car Design

BMW M3 Clubsport de la MR Car Design

BMW M3 Clubsport de la MR Car Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze BMW M3 Clubsport de la MR Car Design
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 22 Ianuarie 2016