KIA asta te va da pe spate cu motorizarea sa!

KIA asta te va da pe spate cu motorizarea sa!
  • O Kia Sorento cu motor V8 de 7.7 litri s-a vandut recent pe eBay
  • SUV-ul sud-coreean ascunde sub capota circa 600 CP si 813 Nm
  • In mod surprinzator, franele au scapat complet neatinse
Distribuie pe Facebook

Sa lasam deoparte discutiile referitoare la (in)estetica jantelor si sa trecem direct la partea care conteaza cu adevarat, de acord?!

Uite cum sta treaba. Adevarul este ca nu vrem sa-ti stricam surpriza de la bun inceput. Asa ca mai intai de toate arunca o privire asupra acestei Kia Sorento si spune-ne ce ti se pare ciudat sau nelalocul lui.

Suntem absolut siguri ca jantele bi-colore ti-au atras numaidecat atentia, insa ce spui de acea misterioasa priza de aer de la nivelul capotei? Ei bine, sa stii ca nu este acolo doar de dragul de a fi. Ba dimpotriva.

Kia Sorento cu motor V8 de 7.7 litriKia Sorento cu motor V8 de 7.7 litri

Kia Sorento cu motor V8 de 7.7 litri

Spre deosebire de restul exemplarelor pe care le-ai intalnit pe strazile patriei si pe unde altundeva te-ai mai plimbat tu, acest Kia Sorento iesit de pe portile fabricii sud-coreenilor in 2005 ascunde sub capota un...

... exact, ai citit bine!, motor V8 din seria "Big Block Chevy" cu o capacitate cilindrica de 7.7 litri. Nici valorile maxime nu se lasa insa mai prejos, soferul avand acum la dispozitie circa 600 CP si 813 Nm.

Asadar, transmisia 700R4 imprumutata de la acelasi grup General Motors, respectiv sistemul de tractiune integrala ce completeaza lista cu dotari standard a Kiei Sorento sunt mai mult decat binevenite.

Si totusi, ce ne facem cu sistemul de franare care, conform anuntului de vanzare, nu a suferit nici un fel de modificare? Ei bine, acest lucru ramane la latitudinea noului client, care nu a platit decat 4.150 de dolari pentru SUV-ul sud-coreean - fabricat in urma cu aproximativ zece ani si cu aproximativ 150.000 km (dintre care doar 4.400 in "speciala" configuratie) la bord.

Kia Sorento cu motor V8 de 7.7 litri

Kia Sorento cu motor V8 de 7.7 litri

Kia Sorento cu motor V8 de 7.7 litri

Kia Sorento cu motor V8 de 7.7 litri

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Kia Sorento cu motor V8 de 7.7 litri
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 8 Iunie 2015