Mansory scoate la vanzare un Lamborghini Aventador cu 1.250 CP sub capota

Mansory scoate la vanzare un Lamborghini Aventador cu 1.250 CP sub capota
  • Mansory scoate la vanzare un Lamborghini Aventador complet modificat
  • Supercarul italian ascunde sub capota un kit twin-turbo si 1.250 CP
  • Pretul proiectului Carbonado Apertos se ridica la 1.300.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Aspiri la un supercar cu performante de top si aspect pe masura? Optiunile sunt oarecum limitate, insa imposibilul devine posibil atunci cand banii nu reprezinta nici un fel de problema.

Imagineaza-ti, macar pentru un singur moment, ca ai pe mana 1.3 milioane de euro pentru achizitionarea unui automobil. Cum ar suna alegerea ta? Ai opta pentru unul dintre cei trei noi fantastici de la Ferrari, McLaren si Porsche sau te-ai orienta catre vreun Bugatti Veyron, Koenigsegg Agera ori Pagani Huayra?

Mansory Carbonado Apertos

Tot cu aceeasi suma de bani, ai putea la fel de bine sa te apuci de strans o adevarata colectie de modele legendare sau, de ce nu, sa mergi pe mainile unui proiect de tuning cu adevarat unic. Exact, desi pare greu de crezut, chiar exista masini modificate a caror valoare depaseste cu mult pragul psihic de 1 milion de euro.

Mansory Carbonado Apertos este unul dintre acestea. Construit in numai trei exemplare, impresionanta creatie a celebrei companii germane are la baza modelul Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster, toate caracteristicile supercarului italian fiind insa radical imbunatatite.

Mansory Carbonado Apertos

Iar cel mai bun exemplu in acest sens il reprezinta motorul V12 de 6.5 litri care, multumita unui kit twin-turbo si a altor cateva "mici" modificari de ordin tehnic, ajunge sa puna la dispozitia celui aflat la volan nu mai putin de 1.250 de cai putere.

Drept urmare, primii 100 km/h vin acum dupa doar 2.6 secunde, in timp ce acceleratia de la 0 la 200 km/h coboara - atentie!, pana la pragul celor 6.5 secunde! Din pacate, informatiile cu privire la viteza maxima lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa nu ar fi de mirare ca aceasta sa fi crescut cu cateva zeci de km/h.

Mansory Carbonado Apertos

In ceea ce priveste aspectul estetic, noul Mansory Carbonado Apertos reuseste sa iasa in evidenta in special datorita numeroaselor componente exterioare realizate din fibra de carbon si livrate in compania unor motive B-2 Spirit.

Nu vor trece insa neobservate nici spoilerele fata / spate agresiv stilizate, eleronul de dimensiuni generoase sau pragurile laterale ce fac legatura intre jantele cu design in cinci spite, lista cu bunatati incheindu-se cu interiorul finisat in doua culori si accesorizat cu carbon, plus cusaturi contrastante.

Mansory Carbonado Apertos

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Mansory Carbonado Apertos
mai multe