Mazda isi anunta vedetele pentru show-ul SEMA 2013

Mazda isi anunta vedetele pentru show-ul SEMA 2013
  • Mazda soseste la SEMA Show 2013 cu patru proiecte diferite de tuning
  • Principala atractie va fi reprezentata de noua generatie Mazda3
  • Celelalte doua proiecte de tuning vor avea la baza modelul Mazda6
Distribuie pe Facebook

Mazda se pregateste intens pentru SEMA 2013, japonezii anuntand nu mai putin de patru noutati pentru editia din acest an a show-ului de tuning din Las Vegas.

Asa cum probabil ti-ai dat deja seama, in centrul atentiei se va afla noua Mazda3, ultima generatie a automobilului japonez de clasa compacta sosind la SEMA Show 2013 atat in versiunea hatchback, cat si in varianta sedan.

Indiferent insa de forma caroseriei, modificarile operate de compania nipona sunt similare si includ prelungiri pentru spoilerul fata si pragurile laterale, plus un set de jante de dimensiuni generoase, livrat in compania unei suspensii sport ce coboara garda la sol cu cateva zeci de milimetri.

Dupa cum se poate observa si in aceste fotografii, principala diferenta intre cele doua proiecte de tuning bazate pe noua Mazda3 este data de nuanta exterioara, versiunea hatchback impresionand printr-un paintjob similar modelelor de curse, in timp ce varianta sedan vine la pachet cu o caroserie finisata in rosu si accesorizata cu dungi tot de culoare rosie.

Mazda la SEMA Show 2013

Mazda la SEMA Show 2013

De asemenea, tot in centrul atentie se va afla si noua Mazda6, ultima generatie a automobilului japonez de clasa medie sosind si ea la SEMA Show 2013 in doua exemplare diferite.

Daca primul dintre acestea se remarca in special printr-un paintjob ce combina albul cu griul, respectiv printr-un nou set de jante, cel de-al doilea exemplar se poate lauda, pe langa noile jante de dimensiuni generoase, si cu un set de prelungiri atasate spoilerului fata, respectiv pragurilor laterale, dar si cu o caroserie finisata in gri si accesorizata cu detalii in negru rosu si alb.

Editia din acest an a celui mai mare salon de tuning din lume, SEMA Show, se desfasoara in Las Vegas, Nevada, in perioada 5 - 8 noiembrie.

Mazda la SEMA Show 2013

Mazda la SEMA Show 2013

Distribuie pe Facebook
mai multe