Brabus ia la modificat noul Mercedes C-Class W205

Brabus ia la modificat noul Mercedes C-Class W205
  • Brabus ia la modificat ultimul Mercedes C-Class
  • Tunerul german ofera numeroase modificari estetice
  • Clientii pot opta si pentru imbunatatiri tehnice
Distribuie pe Facebook

Dupa numeroase versiuni si variatiuni ale limuzinei S-Class, germanii de la Brabus au ales sa mearga in cele din urma mai departe si sa se apuce de modificat un alt nou Mercedes. Mercedes-ul C-Class W205, mai exact.

Aflat inca la inceput de cariera, noul Mercedes C-Class W205 pare sa fi scapat de presiunile industriei tuningului, doar specialistii Carlsson incumentandu-se pana acum sa ia la modificat cea din urma generatie a modelului de clasa medie din Stuttgart. Situatia se schimba insa incepand de astazi, germanii de la Brabus urmand exemplul concurentei si anuntand numeroase bunatati de ordin tehnic si estetic pentru rivalul BMW-ului Seria 3 F30.

Mercedes C-Class by BrabusMercedes C-Class by Brabus

Mercedes C-Class by Brabus

Bunatati care culmineaza cu pachetul de performanta PowerXtra D3, destinat noului Mercedes C220 BlueTEC si capabil sa livreze un plus de 50 cai putere, respectiv un total de 450 Newton-Metri - cifre si numere arhisuficiente atat pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 7.1 secunde, cat si pentru o viteza maxima de 240 kilometri pe ora. In cazul in care ai pus mana pe un exemplar al modelului pe benzina Mercedes C200, ei bine... ghinion, meniul PowerXtra B20.2 ofera numai 41 CP si 30 Nm aditionali, indeajuns totusi pentru ca sprintul 0 - 100 km/h sa devina realitate dupa sapte secunde.

Iar acesta-i doar inceputul. Nu de alta, dar germanii de la Brabus nu pare sa-i fi uitat nici pe cei ce au o slabiciune pentru accesoriile vizuale, designerii celebrei companii de tuning din Bottrop dezvoltand in acest sens o serie de elemente sinonime cu agresivitatea absoluta, precum "noile" prize de aer de la nivelul spoilerului fata, prelungirea proeminenta sau difuzorul posterior ce incorporeaza cele patru tips-uri ale sistemului de evacuare.

Alte detalii exterioare includ eleron pentru portbagaj si jante din aliaj cu dimensiuni cuprinse intre 18 - 20 inch, cea din urma generatie a modelului de clasa medie din Stuttgart alegandu-se cu cateva imbunatatiri si la nivel de interior, acolo unde viitorii pasageri vor descoperi noi padele, praguri iluminate si pedalier din aluminiu. Asta in cazul in care proprietarul masinii nu a optat cumva si pentru o restilizare completa a cockpitului, realizata cu ajutorul insertiilor de piele si / sau accentelor de alcantara.

Mercedes C-Class by Brabus

Mercedes C-Class by BrabusMercedes C-Class by Brabus

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (42) Poze Mercedes C-Class by Brabus
mai multe