Mos Craciun soseste anul acesta la bordul unui Brabus S-Class

Mos Craciun soseste anul acesta la bordul unui Brabus S-Class
  • Mos Craciun soseste anul acesta la bordul unui Mercedes S-Class
  • Limuzina germana a fost modificata de specialistii Brabus
  • Atat exterior, cat si interiorul aduc numeroase imbunatatiri
Distribuie pe Facebook

Satul de atatea probleme cu sania si renii din dotare, Mos Craciun a ales sa vina anul acesta la bordul unui Mercedes S-Class. Un Mercedes S-Class ce poarta semnatura Brabus, mai exact.

Dupa ani si ani in care a tot fost acompaniat de o sanie si mai multi reni, Mos Craciun s-a decis sa faca o schimbare majora in viata sa. Sau, mai bine zis, la nivelul mijlocului de transport din dotare, in locul traditionalei echipe conduse de Rudolf facandu-si aparitia un... Mercedes S-Class.

Un Mercedes S-Class modificat de Brabus, mai exact, ce iese in evidenta in special prin contrastul creat de caroseria finisata in rosu si numeroasele elemente din fibra de carbon caracteristice noului kit aerodinamic.

Prelungirea proeminenta atasata spoilerului fata, fantele de aer intalnite la nivelul aripilor laterale si difuzorul posterior oferit in compania unui sistem de evacuare cu patru tips-uri nu sunt insa singurele bunatati prin care exteriorul va fura privirile celor din jur, cu un rol similar fiind inzestrat si jantele forjate, de dimensiuni generoase.

Daca vine vorba despre meniul interior, lista cu imbunatatiri operate aici include o combinatie interesanta de rosu si bej, livrata la pachet alaturi de cusaturi realizate sub forma de carouri, ornamente din lemn masiv si, nu in ultimul rand, praguri iluminate cu logo-ul companiei de tuning din Bottrop.

Cat despre aspectul tehnic, oficialii Brabus nu s-au grabit sa anunte pana acum daca Mercedes-ul S-Class facut cadou lui Mos Craciun se bucura si de o crestere de putere sau alte astfel de accesorii.

Brabus S-Class

Brabus S-Class

Brabus S-Class

Brabus S-Class

Brabus S-Class

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (45) Poze Brabus S-Class
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 24 Decembrie 2014